5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV

Στις ζώνες με τις τηλεοπτικές σειρές κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, η συνδρομητική πλατφόρμα προβάλλει φρέσκες, ενδιαφέρουσες και βραβευμένες αμερικανικές και αγγλικές σειρές.

5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV

Στις ζώνες με τις τηλεοπτικές σειρές κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, η συνδρομητική πλατφόρμα προβάλλει φρέσκες, ενδιαφέρουσες και πολυβραβευμένες αμερικανικές και αγγλικές σειρές. Διάβασε γιατί δεν πρέπει να τις χάνεις!

5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV - εικόνα 1

Orange Is the New Black
Μία από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές των τελευταίων χρόνων, η βραβευμένη με Emmy και SAG δραμεντί της streaming πλατφόρμας Netflix εκτυλίσσεται σε μία γυναικεία φυλακή. Βασισμένο στα απομνημονεύματα μιας πρώην κρατούμενης, το «ΟΙΤΝΒ» έχει τρισδιάστατους χαρακτήρες, περίτεχνη αφήγηση και απολαυστικό μαύρο χιούμορ. (Προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00, στο OTE Cinema1HD)

5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV - εικόνα 2

Fortitude
Μια πόλη στον αρκτικό κύκλο αναστατώνεται από την πρώτη ανθρωποκτονία που συμβαίνει εκεί, για την εξιχνίαση της οποίας ο ντόπιος σερίφης συνεργάζεται μ’ έναν Βρετανό αστυνομικό. Αυτή η βρετανική αστυνομική σειρά συγκεντρώνει ένα εκλεκτό καστ (Στάνλεϊ Τούτσι, Ρίτσαρντ Ντόρμερ, Κρίστοφερ Έκλεστον, Σόφι Γκράμπολ), έχει γυριστεί, μεταξύ άλλων, στους εντυπωσιακούς παγετώνες της Ισλανδίας και τη μουσική της γράφει ο πειραματικός electronica συνθέτης Μπεν Φροστ. (Προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00, στο OTE Cinema1HD)

5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV - εικόνα 3

Girlfriends’ Guide to Divorce
Πίσω από τη βιτρίνα μιας συγγραφέα μοσχοπουλημένων βιβλίων αυτοβοήθειας κρύβεται μια καθημερινή γυναίκα που προσπαθεί με τη βοήθεια των φιλενάδων της να ξεπεράσει το διαζύγιό της. Σ’ αυτήν τη δραματική κομεντί, που βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων της Βίκι Άιοβιν και σημείωσε αμέσως επιτυχία στην Αμερική ώστε να ανανεωθεί για δεύτερο κύκλο, πρωταγωνιστεί η Λίζα Εντελστάιν («House M.D.»). (Προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21.00, στο OTE Cinema1HD)

5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV - εικόνα 4

Defiance
Σ’ ένα δυστοπικό μέλλον, η Γη έχει μεταμορφωθεί από την άφιξη των εξωγήινων. Η σειρά με την οποία το αμερικανικό κανάλι SyFy φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του «Battlestar Galactica», παρακολουθεί την εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων σε μια μικρή πόλη που κάποτε ήταν το Σεντ Λούις. Οι fans της επιστημονικής φαντασίας θα εκτιμήσουν δεόντως τη λαβυρινθώδη alien μυθολογία και θα ολοκληρώσουν την εμπειρία παίζοντας το ομώνυμο video game. (Προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23:00, στο OTE Cinema1HD)

5 σειρές που δεν πρέπει να χάνεις στον OTE TV - εικόνα 5

Dominion
Στους φίλους της μετα-αποκαλυπτικής και μεταφυσικής μυθοπλασίας αυτή η αμερικανική σειρά, η οποία βασίζεται στην ταινία «Legion», προσφέρει μία σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης μεταξύ αγγέλων και ανθρώπων, καθώς οι δεύτεροι περιμένουν την έλευση ενός σωτήρα που θα γείρει τη ζυγαριά προς το μέρος τους – όλα αυτά με ένα περιτύλιγμα θεολογικού και πολιτικού προβληματισμού. (Προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 24:00, στο OTE Cinema1HD)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Το "Sugar" φέρνει αέρα κλασικού Χόλιγουντ στο AppleTV+

Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που βλέπουμε στο Apple TV+, μια ιστορία μυστηρίου με φιλμ νουάρ στοιχεία και ένα δυνατό καστ.

3+1 ταινίες που βλέπουμε απόψε στην τηλεόραση

Αδερφές Γουατσόφσκι, ευρωπαϊκό σινεμά, φιλμ νουάρ και Τζούλιαν Μουρ στα καλύτερά της. Σήμερα, Τετάρτη 10/4, στα ελληνικά κανάλια.

Το "Maestro" δυναμώνει την ένταση στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega στις 16 Μαΐου ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.