SAG Awards: Μία ξεχωριστή social εμπειρία

Πώς θα τρυπώσουμε στα παρασκήνια της απονομής των βραβείων του αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών, η οποία θα προβληθεί ζωντανά από τη NOVA.

SAG Awards: Μία ξεχωριστή social εμπειρία

Αυτή την Κυριακή, ο καλύτερος τρόπος για να ξεχαστούμε από τον εξαντλητικό, όπως προβλέπεται, εκλογικό μαραθώνιο, είναι να δούμε τα SAG Awards – να χαζέψουμε τις Magnum φιάλες σαμπάνιας Taittinger, τα 20.000 λευκά τριαντάφυλλα που θα χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση του Shrine Auditorium του Λος Άντζελες, το ύφος των προσκεκλημένων απολαμβάνοντας το φαγητό που θα έχει ετοιμάσει ο celebrity chef Wolfgang Puck. Το αμερικανικό Σωματείο Ηθοποιών, το οποίο απονέμει τα SAG Awards, και τα δίκτυα TNT και TBS που θα μεταδώσουν ζωντανά την απονομή, κάνουν ένα βήμα παραπέρα για να ενισχύσουν την τηλεοπτική και τη second screen απήχησή της, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι υψηλή χάρη στην υπερσυγκέντρωση χολιγουντιανών αστεριών. Δίνουν, λοιπόν, ελεύθερη πρόσβαση σε τέσσερα δυνατά ονόματα των social media για να μας μεταφέρουν αποκαλυπτικές στιγμές από τα παρασκήνια της τελετής με το hashtag #sagawards. Πρόκειται για τον ηθοποιό Matt McGorry («How to Get Away with Murder»), την τηλε/YouTube περσόνα Lo Bosworth και τις bloggers Marianna Hewitt και Sazan Barzani. Ακολουθήστε τους στο Twitter (@MattMcGorry, @LoBosworth, @marianna_hewitt, @SazBarzani) και στο Instagram (@mattmcgorry, @LoBosworth, @marianna_hewitt, @sazanbarzani) προκειμένου να μη χάσετε το παραμικρό σελεμπριτο-ενσταντανέ!

Η τελετή απονομής των 21ων SAG Awards θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά για 19η χρονιά, από τα κινηματογραφικά κανάλια της NOVA Novacinema 1 & Novacinema 1 HD, την Κυριακή 25/1 προς Δευτέρα 26/1 ξημερώματα στις 03:00 (υποτιτλισμένη μαγνητοσκόπηση τη Δευτέρα 26/1 στις 22:10). Η ζωντανή εκπομπή του E! από το κόκκινο χαλί ξεκινάει στη 01:00 (μέσω OTE TV και NOVA). Με αφορμή τη μετάδοση της τελετής, τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD θα παρουσιάσουν την Κυριακή 25/1 ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα με ταινίες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, που διακρίθηκαν στο παρελθόν στα βραβεία του αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών: θα προβληθούν οι ταινίες «Rush» (18:10), «Phil Spector» (20:20), «Οδηγός Διαπλοκής» (22:00) και «Monster» (00:25).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.