Πιτσιρίκια VS stars σημειώσατε ένα

Το «The Music School» τα έχει καταφέρει πολύ καλά απέναντι στο «Dancing with the Stars», όχι μόνο γιατί είναι ένα γλυκό και εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και γιατί το δεύτερο δεν διαθέτει stars με την ακριβή έννοια της λέξης. 

Πιτσιρίκια VS stars σημειώσατε ένα

Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφασίσαμε να γίνουμε πιο ευγενικοί με τα σελέμπριτι, αλλά το «The Music School» έχει σοροπιαστή γλύκα και, φυσικά, τις αποκαλυπτικές φωνητικές ικανότητες των παιδιών. Μια διευκρίνιση όμως: όπως δεν τσιμπάμε με το αμφιλεφόμενο σταριλίκι των χορευτών του «DWTS», έτσι δεν τσιμπάμε με το δέος που εκφράζουν οι δάσκαλοι του «The Music School» απέναντι στους μαθητές τους. Κρατώντας τις ισορροπίες, το «The Music School» έκλεισε το στόμα των εκ των προτέρων επικριτών του, αλλά δεν απαντά καθαρά στο ερώτημα τι ακριβώς επιβραβεύει. Σίγουρα είναι αξιοθαύμαστη η ακουστική μνήμη και αποτύπωση της Κατερίνας που έκανε την Ευρυδίκη να δακρύσει όταν τραγούδησε τα «Δειλινά». Αλλά τους μεγάλους τραγουδιστές όπως η Μοσχολιού τους φτιάχνουν το πάθος και τα βιώματα, κι αυτά η μικρή (ευτυχώς) δεν τα διαθέτει, γιατί είναι νωρίς για να βλέπει να… μαραίνονται γύρω τα λουλούδια και να φυτρώνει χορτάρι στην πόρτα!

Πιτσιρίκια VS stars σημειώσατε ένα - εικόνα 1

Είναι ευκολότερο για τα παιδάκια (και για τις μανούλες) να ταυτιστούν με τον Άντονι και την Άντρια απ’ ό,τι με τον Τριαντάφυλλο και τη Νίκη Κάρτσωνα. Γι’ αυτό στην κυριακάτικη μάχη ανάμεσα στο «The Music School» που έκανε ένα βραδυφλεγές ξεκίνημα και στο σιγουράκι από προηγούμενες σεζόν «Dancing With the Stars» το πρώτο βγαίνει κερδισμένο σε εντυπώσεις – και σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών τις δύο τελευταίες Κυριακές. Όσα μετάλλια κι αν έχει προσφέρει η Μορφούλα Ντώνα στη γυμναστική κι όσο παθιασμένα κι αν έχουμε τραγουδήσει στα μπουζούκια το «Κερνάω» του Πετρέλη, η εικόνα τους να χορεύουν πάσο ντόμπλε δεν συγκρίνεται με τίποτα μ’ εκείνη του Γιώργου Θεοφάνους να στάζει μέλι μιλώντας στα πιτσιρίκια του παιδικού μουσικού talent show. Στην πέμπτη του σεζόν, το «DWTS» έχει ξεφτίσει ως η συνήθεια που το κοινό λάτρευε να κανιβαλίζει στο Twitter. Γιατί –λυπούμαστε που θα στεναχωρήσουμε την κριτική επιτροπή του– αυτό ήταν πάντοτε, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι ένα τηλεοπτικό Μπολσόι με χορευτές όπως ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Χριστίνα Αλούπη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.