Ο ALPHA στη γραμμή εκκίνησης

Οικογενειακά τραπέζια αλλά και τσιμπούσια στην ύπαιθρο, δημοσιογραφική ενημέρωση αλλά και lifestyle ψυχαγωγία στο καινούργιο πρόγραμμα του καναλιού.

Ο ALPHA στη γραμμή εκκίνησης

Ο ALPHA προτιμάει για τις καθημερινές το ανάλαφρο «Happy Day» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15/9 (βλέποντας το trailer δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιος να αισθάνεται αισιοδοξία με μια εκπομπή που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας), για να μας ξυπνήσει με σοβαρότερη ενημέρωση το σαββατοκύριακο. Ο Σπύρος Χαριτάτος επιστρέφει στην παρουσίαση της «Πρωινής Ενημέρωσης ALPHA» που «χωρίς παρωχημένες και στερεότυπες μεθόδους φέρνει και πάλι τη νεανική δημοσιογραφική άποψη στη ζωή μας».
Η «Πρωινή ενημέρωση Alpha» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20/9 στις 07:00 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Από την πλευρά του Σάββα Τριανταφύλλου (Μελέτης Ηλίας), ο Μενέλαος Τριανταφύλλου (Παύλος Ορκόπουλος) και η Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου). Από την πλευρά της Λυδίας Χαμπέα (Βάσω Λασκαράκη), ο Βαγγέλης Χαμπέας (Γιώργος Γιαννόπουλος) και η Χαρούλα Χαμπέα (Ρένια Λουιζίδου). Το ζευγάρι του Σάββα και της Λυδίας και οι γονείς τους είναι οι βασικοί χαρακτήρες στην κωμική σειρά «Το σόι σου», ελληνική εκδοχή της ισραηλινής «Your Family or Mine?», που σκηνοθετεί ο Νίκος Ζαπατίνας («Ο Ηλίας του 16ου», «Μια Φορά και Ένα Μωρό») και γράφουν οι Αποστόλης Τσαούσογλου («L.A.P.D.», «Λάκης ο γλυκούλης») και Νίκος Μήτσας. Σε κάθε επεισόδιο, το ζευγάρι κάθεται στο ίδιο τραπέζι με μία από τις δύο οικογένειες των πεθερικών ζώντας τα ευτράπελα και τους εκνευρισμούς που όλοι θέλουμε είτε να θυμόμαστε είτε να ξεχνάμε από αντίστοιχες συναθροίσεις. Μην περιμένετε, βέβαια, μία σοκαριστική αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας αλά «Κυνόδοντας» (άντε να ακουστεί η κομμένη βρισιά του τίτλου), αλλά ένα sitcom που θα συμπληρώσει την υπερεπιτυχημένη «Μουρμούρα».
Η κωμική σειρά «Το σόι σου» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA.

Η «Κυριακή στο χωριό», μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ΕΤ3, ήταν για εννιά χειμώνες η εξ αποστάσεως επαφή μας με την αθάνατη ελληνική επαρχία της αγνής χορτόπιτας και του κλαρίνου μέχρι να την επισκεφτούμε ξανά το καλοκαίρι. Η «Επιστροφή στο χωριό» είναι η δεύτερη έξυπνη μετεγγραφή μίας εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης στον ALPHA (η πρώτη το «Στην υγειά μας»), με καινούργια παρουσιάστρια την Ευτυχία Φράγκου («Balkan Express») και σκηνοθέτη τον Κώστα Αυγέρη («Μπουκιά και συχώριο») και θεματολογία που θα δίνει έμφαση στην αγροτική οικονομία και τα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα. Ελπίζουμε να μη λείψουν τα τεράστια τραπέζια με τα φαγητά, οι υπνωτιστικοί παραδοσιακοί χοροί και τα χαρούμενα πρόσωπα των ντόπιων που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις ομορφιές της πατρίδας τους.
Η «Επιστροφή στο χωριό» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA.

Αντίο «Δέστε τους», καλωσόρισες «Όλα παίζουν». Όχι ότι θα αλλάξουν πολλά, γιατί σε μια μεσημεριανή εκπομπή δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια πειραματισμών. Αλλάζουν όμως τα πρόσωπα: η Κατερίνα Καινούργιου, η Αλέκα Καμηλά, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Γιώργος Λιανός, με προσόντα που ποικίλουν από το πτυχίο Πολυτεχνείου (ο Λιανός) μέχρι την κίνηση αιλουροειδούς (η Μαγγίρα), το ύψος (η Καμηλά) και το χαμόγελο που γράφει (η Καινούργιου), θα φέρουν κι αυτοί «τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας» – όσων δηλαδή επιλέξουν να τους παρακολουθούν τις καθημερινές 4 με 6.
Το «Όλα παίζουν» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA.

Δείτε το trailer του «Happy Day» και της ισραηλινής σειράς «Your Family or Mine?» που μεταφέρεται ως το «Το σόι σου»:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.