Ζαχαρέα, Τσαπανίδου και η... Μία επιστρέφουν στο STAR

Σταδιακά επιστρέφουν η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου στην πρωινή ενημέρωση και η... Αλλά καλύτερα να διαβάσετε και ποια άλλη...

Ζαχαρέα, Τσαπανίδου και η... Μία επιστρέφουν στο STAR

Πρώτη επιστρέφει τη Δευτέρα 8/9 η Μάρα Ζαχαρέα για να παρουσιάζει και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τις καθημερινές. Αν και χωρίς θεαματικές αλλαγές, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού έκλεισε τον περασμένο Μάιο με αύξηση 68% στο σύνολο του κοινού για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή σε σύγκριση με τον Μάιο του 2013. Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει κι εκείνος για να σχολιάζει τις πολιτικές ειδήσεις, ενώ στο δυναμικό του δελτίου παραμένουν η Κάτια Μακρή και ο Τάσος Τέλλογλου. Μας υπόσχονται «εκπλήξεις και νέα γραφιστική προσέγγιση», αλλά αυτό που χρειάζεται είναι εκτεταμένη αλλαγή στη θεματολογία ώστε να γίνει η διαφορά όπως στις εκλογές, όπου το STAR εκμεταλλεύτηκε τα νέα του χαρτιά και βρέθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης με τον εκλογικό μαραθώνιο.
Στις 15/9 επιστρέφει επιστρέφει η Πόπη Τσαπανίδου, με το «Live U» να μην αλλάζει το πετυχημένο μοντέλο της γοργής εναλλαγής των θεμάτων από μία ενημερωμένη παρουσιάστρια με την ευρεία χρήση των social media. Εκεί όπου θα γίνουν αλλαγές είναι στην καινούργια εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, που μετακινείται στη 1 το μεσημέρι. Πριν διαβάσετε το εύθυμο δελτίο Τύπου, ανοίξτε το calculator γιατί θα σας χρειαστεί:

Μια νέα εκπομπή, μια καινούργια Τατιάνα

Μια φορά, εμείς σας το είπαμε: Φέτος, όλα αλλάζουν. Τίτλος εκπομπής, πρόσωπα, ενότητες, στυλ, διάρκεια, ώρα, λογική, ύφος, δεν ξέρουμε κιόλας μήπως δεν μιλάμε μόνο για μία εκπομπή, αλλά για πολλές σε μία! Α, ναι: Και με μία παρουσιάστρια πιο σταθερή κι από τα ταγιεράκια στη ντουλάπα της Μέρκελ: Την Τατιάνα Στεφανίδου – μη λέμε τα αυτονόητα!

Η Τατιάνα εξέλιξε μια ιδέα, η οποία γέννησε μια διαδραστική, εντελώς νέου ύφους εκπομπή, στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές – ακόμα κι αν βρίσκονται στο σπίτι.

Είπαμε ότι θα αρχίζει στη μία το μεσημέρι, σας είπαμε ότι θα διαρκεί τρεις ώρες, τι δεν σας είπαμε; Για μια στιγμή! Δεν σας είπαμε ότι αλλάζει και ο σκηνοθέτης, αλλάζει και το σκηνικό, ότι η Τατιάνα δεν θα είναι πια μόνη και θα έχει μια ολόκληρη παρέα μαζί της – αλλά μην μας πιέζετε για παραπάνω. Δεν θα κάνουμε μια αιωνιότητα και μια μέρα για να σας τα πούμε κι αυτά!

Άλλωστε, σας είπαμε ήδη το νέο τίτλο της εκπομπής. Τι; Πότε; Μετρήστε ποια λέξη χρησιμοποιήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη και …εδώ είμαστε! (εντάξει λοιπόν, μη βγάζετε κομπιουτεράκι, σας το λέμε με τη… Μία)

[update]

Στο STAR έχουν κέφια και το διευκρινιστικό δελτίο Τύπου που λάβαμε για τη θεματολογία της καινούργιας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου (όπως φαίνεται, θα είναι ένα πρωινάδικο σε μεσημεριανή ώρα προβολής) είναι εξίσου εύθυμο με εκείνο που έβαζε το γρίφο για τον τίτλο. Διαβάστε το:

Μία δόση …από Μία!

Επειδή μας ρωτάτε, η Τατιάνα και οι συνεργάτες της, δίνουν τη δική τους εκδοχή για το περιεχόμενο της νέας εκπομπής και… λύνουν το μυστήριο!

Όχι ότι θέλουμε να σας κάνουμε τους δύσκολους, αλλά να, κι εμείς –μη νομίζετε– ακόμα πλάθουμε τη Μία και μοναδική. Γιατί, μπορεί να είναι «Μία» η εκπομπή, η ώρα που θα προβάλλεται, η γυναίκα, η ζωή αλλά σκέψου πόσες διαστάσεις έχει! Χρόνος και κέφι να σου βρίσκεται να μετράς:

Τα Νέα της Ημέρας, αυτά που θέλουμε να ακούμε –ξέρετε εσείς– από εμάς θα τα ακούτε! Γιατί θα καθόμαστε παρέα και θα τα φτιάχνουμε –με τον τρόπο που… θέλετε εσείς–, θα τα συζητάμε και θα σας κλείνουμε το μάτι!

Κι επειδή πολύς ο λόγος για τις σχέσεις, η λέξη είναι… μία: Θα τις αποδομήσουμε και θα τις ξαναχτίσουμε από την αρχή! Το ίδιο και τις ιστορίες ζωής, από ανθρώπους, που έχουν ανακαλύψει το νόημά της, μέσα από χαρές ή περιπέτειες.

Τη Μόδα θα την... ξεκρεμάσουμε και θα τη φορέσουμε, αλλά θα τη βγάλουμε και βόλτα για να την κάνετε πρόβα κι εσείς!

Η Ομορφιά θα... αλλάξει μακιγιάζ, αλλά εδώ θα σας κάνουμε τους δύσκολους και δεν θα σας πούμε προς το παρόν περισσότερα!

Η μαγειρική θα περάσει από γειτονιές και ιστορίες, γιατί σίγουρα δεν θα είναι… μία, αλλά πέντε σε μία!

Μία από αυτές τις ημέρες κάναμε και τα δοκιμαστικά και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα ονόματα της μίας και μοναδικής, φρέσκιας κι αναπάντεχης ομάδας, που θα κάνει παρέα στην Τατιάνα και σε εσάς!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.