Σε εξέλιξη το Μουντομπάσκετ

Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση, με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας μας, έχει ξεκινάει στα παρκέ της Ισπανίας από το Σάββατο 30/8 και μεταδίδεται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και τον OTE TV.

Σε εξέλιξη το Μουντομπάσκετ

Τι αθλητικό καλοκαίρι κι αυτό! Ένα μήνα μετά από το Μουντιάλ, η κορυφαία διοργάνωση του μπάσκετ ξεκινάει το Σάββατο 30/8 φέρνοντας αντιμέτωπες σε 76 αγώνες μέχρι τις 14/9 στα γήπεδα έξι ισπανικών πόλεων (Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μπιλμπάο, Γρανάδα, Γκραν Κανάρια και Σεβίλλη) 24 ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Ελλάδας που βρίσκεται στον 2ο όμιλο με τη Σενεγάλη, την Κροατία, την Αργεντινή, τις Φιλιππίνες και το Πουέρτο Ρίκο. Ο ANT1 θα είναι το ελεύθερο ιδιωτικό κανάλι και ο OTE TV η συνδρομητική πλατφόρμα που θα μεταδώσουν αποκλειστικά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τις μεταδόσεις και τις συνοδευτικές ειδικές εκπομπές:

Στον ΑΝΤ1:

Τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας θα περιγράψει ζωντανά ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει άλλα 9 ματς του παγκοσμίου κυπέλλου: 4 αγώνες της φάσης των 16, 2 προημιτελικούς, 1 ημιτελικό, τον μικρό (χάλκινο μετάλλιο) τελικό καθώς και τον μεγάλο τελικό.

Στις μεταδόσεις του ΑΝΤ1 περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας και των ΗΠΑ, ενώ η επιλογή θα γίνεται μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κάθε φάσης.

Την ίδια στιγμή, οι μεγάλες μάχες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ της Ισπανίας θα βρίσκονται κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1 και την καθημερινή του εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΑΝΤ1».

Από τις 30 Αυγούστου και μέχρι το μεγάλο τελικό της 14ης Σεπτεμβρίου, περίπου τα μεσάνυχτα, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να απολαμβάνουν το καθημερινό ραντεβού τους με τους κορυφαίους του μπασκετικού πλανήτη, την επικαιρότητα της Εθνικής Ελλάδας αλλά και όλη τη δράση κάθε αγωνιστικής μέρας.

Ο απόηχος των αγώνων και όλα τα νέα της γαλανόλευκης σε ζωντανές συνδέσεις με την Ισπανία και τον Ιάκωβο Φιλιππούση, σχολιαστές απευθείας από τα γήπεδα της Σεβίλλης και της Μαδρίτης, καθώς και καλεσμένοι στο στούντιο της Αθήνας θα βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο «Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΑΝΤ1». (...) Παράλληλα, ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αναλύει κάθε βράδυ τεχνικά, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, όλους τους αγώνες της εθνικής, τους επόμενους αντιπάλους της καθώς και τις μεγάλες στιγμές κάθε αγωνιστικής. Την εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΑΝΤ1» θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Αρχισυντάκτης θα είναι ο Γιάννης Ψαράκης και σκηνοθέτης ο Γιάννης Ντατσόπουλος.

Εκτός από την καθημερινή εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΑΝΤ1», οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά τόσο από τα δελτία ειδήσεων όσο και από το www.ant1news.gr και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΑΝΤ1, όπου θα βρίσκουν όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Οι απεσταλμένοι του σταθμού, Ιάκωβος Φιλιππούσης και Βασίλης Χατζηδάκης, και η κάμερα του ΑΝΤΕΝΝΑ, με συνεχείς ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις θα μεταφέρουν στη χώρα μας από την Ισπανία όλο το κλίμα, τις ειδήσεις, τα παρασκήνια και το αγωνιστικό ρεπορτάζ από το κορυφαίο ραντεβού του παγκόσμιου μπάσκετ.

Στον OTE TV:

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκοσμίου μπάσκετ έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV. Από τις 30 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές του OTE TV μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε high definition όλους τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2014 της Ισπανίας, τα παιχνίδια της Dream Team των ΗΠΑ με αποκλειστικότητα των αγώνων της πρώτης φάσης, τις καλύτερες επιλογές των αγώνων του καθημερινού προγράμματος, ενώ μέσα από την εκπομπή «Pick & Roll Spain 2014», θα έχουν την ευκαιρία επί καθημερινής βάσης να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.
Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου, μία μέρα πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ, μέχρι και τον μεγάλο τελικό στο «Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες» της Μαδρίτης στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Σκουντής με την ομάδα των απεσταλμένων δημοσιογράφων του ΟΤΕ ΤV στην Ισπανία, Ρήγα Δάρδαλη, Θανάση Ασπρούλια, Κώστα Χαλβατσιώτη και Κώστα Κατέβα, μαζί με τον διακεκριμένο Έλληνα προπονητή Ηλία Ζούρο, θα σχολιάζουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στα παρκέ της Ιβηρικής. Από το στούντιο του ΟΤE TV, ο Στέφανος Αβραμίδης μαζί με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή, θα αναλύουν τα δρώμενα της διοργάνωσης. Κάθε βράδυ στις 23.00 στο OTE SPORT3HD, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Εθνικής μπάσκετ, το «Pick & Roll Spain 2014» θα μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου μπάσκετ και θα φέρνει στις οθόνες τα κορυφαία ονόματα της πορτοκαλί θεάς.
Επίσης, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 21.00 στο OTE SPORT3HD, το ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV «Στα Άδυτα της Προετοιμασίας» για την επίσημη αγαπημένη του ελληνικού αθλητισμού, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της, ως τη στιγμή της αναχώρησης της για την Ισπανία, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο Βασίλης Σκουντής και ο Θανάσης Ασπρούλιας ακολούθησαν τον ομοσπονδιακό Φώτη Κατσικάρη και τους Έλληνες διεθνείς σε κάθε βήμα τους. Υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Περικλή Ασπρούλια, οι κάμερες του ΟΤΕ TV κατέγραψαν στιγμές από τα αποδυτήρια, τα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό όπου διέμενε η Εθνική Ομάδα, αλλά και από το πούλμαν όπου οι Έλληνες διεθνείς μίλησαν για την μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.