Επανδρώνονται Action24 και E TV για την καινούργια σεζόν

Τα δύο κανάλια ετοιμάζονται να ριχτούν στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό με νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Επανδρώνονται Action24 και E TV για την καινούργια σεζόν

Περισσότερο φιλόδοξο το Action24 του κ. Δημήτρη Παναγιωτάκη, δημιουργεί ένα προφίλ προσανατολισμένο στο ενημερωτικό και αθλητικό πρόγραμμα. Μέχρι τώρα, έχει ανακοινωθεί η ανάληψη καθηκόντων διευθυντή προγράμματος από τον Γιώργο Κουβαρά, διευθυντή σύνταξης από τον Γιώργο Λαμπράκο (πρώην γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ) και αρχισυντάκτη του σταθμού από τον Αλέκο Βασιλόπουλο. Η Χριστίνα Κοραή εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό, ενώ για τις 6/10 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής (10:00-12:00) με παρουσιαστές τους Βασίλη Νέδο (πολιτικός συντάκτης στην «Καθημερινή») και Τζίνα Μοσχολιού (ραδιογωνική παραγωγός στον 9.84) όπου θα συμβάλλει και ένας DJ (!). Ως προς το αθλητικό πρόγραμμα, το Action24 θα μεταδίδει αποκλειστικά αγώνες από τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας, της Ρωσίας και της Δανίας, έχει εξασφαλίσει τους αγώνες κυπέλλου της Σκωτίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και του Βελγίου, ενώ θα παρουσιάζει τις δραστηριότητες του Άγιαξ μέσω του Ajax TV. Σε καθημερινή βάση, οι φίλαθλοι θα ενημερώνονται για την αθλητική κίνηση της ημέρας στην ωριαία εκπομπή που σύντομα θα παρουσιάζει στις 20:00 ο Αντώνης Κατσαρός.

Στο E TV φαίνεται να δίνεται έμφαση στην ψυχαγωγία (όπως κι αν ορίζεται αυτή), με τους Κρατερό Κατσούλη, Κατερίνα Καραβάτου, Θέμη Μάλλη και Χριστίνα Λαμπίρη να αναλαμβάνουν εκπομπές – το tweet για την τελευταία ανέφερε: «Η @xristinalampiri που ξέρει όπως λίγοι την tv έρχεται να προσθέσει τη δική της προσωπικότητα στο #etv». Να υπενθυμίσουμε ότι το E TV μας έχει επίσης υποσχεθεί «λάμψη, ομορφιά, υπερθέαμα» με τη συνδιοργάνωση και προβολή των καλλιστείων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.