Ο OTE TV ξεπέρασε τους 300.000 συνδρομητές

Επενδύοντας στο αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμά της, η συνδρομητική πλατφόρμα κατάφερε να κερδίσει 100.000 νέους συνδρομητές σε λιγότερο από 12 μήνες.

Ο OTE TV ξεπέρασε τους 300.000 συνδρομητές

Μπορεί να οφείλεται στα πολυάριθμα τουρνουά τένις και στο Κύπελλο Ελλάδας – κι έρχονται Μουντομπάσκετ 2014 και Ευρωμπάσκετ 2015· στον «Sherlock» και στο «Top of the Lake»· στις ταινίες της Twentieth Century Fox και εκείνες από ανεξάρτητες εταιρίες παραγωγής. Το γεγονός είναι ότι ο OTE TV ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική του βάση ξεπέρασε τις 300 χιλιάδες, προσελκύοντας μάλιστα 100.000 νέους συνδρομητές σε λιγότερο από δώδεκα μήνες. Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης αναφέρει σχετικά στην ανακοίνωση: «Την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε συνεχίσαμε να επενδύουμε σε νέο ποιοτικό περιεχόμενο και υπηρεσίες για τους συνδρομητές μας, εξασφαλίζοντας νέες σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, αποκλειστικές συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο, νέα κορυφαία κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια. Στο διάστημα αυτό, ο ΟΤΕ TV κατάφερε να διατηρήσει τη δυναμική του ανάπτυξη –απέναντι σε ένα δύσκολο περιβάλλον– προσελκύοντας πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές. Σήμερα, τα τηλεοπτικά πακέτα του ΟΤΕ TV είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 300 χιλιάδες νοικοκυριά, που απολαμβάνουν ποιοτική συνδρομητική τηλεόραση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η δυναμική αυτή πορεία αναμένεται να συνεχιστεί τονώνοντας τη συνδρομητική τηλεόραση, που στη χώρα μας έχει ακόμη σημαντικά περιθώρια ανόδου.»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.