Στάνα Κάτικ: Η Κέιτ Μπέκετ σε καλοκαιρινό break στην Αθήνα

Συναντήσαμε την πανέμορφη Καναδοαμερικανή ηθοποιός που υποδύεται την αστυνομικό Κέιτ Μπέκετ στο «Castle», η οποία ήρθε στην Αθήνα προσκεκλημένη της FOX International Channels Greece και μιλήσαμε μαζί της για το παρελθόν και το μέλλον του πολυαγαπημένου χαρακτήρα της, στη σειρά που θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στο FOX Life.

Στάνα Κάτικ: Η Κέιτ Μπέκετ σε καλοκαιρινό break στην Αθήνα

Η πανέμορφη Καναδοαμερικανή ηθοποιός που υποδύεται την αστυνομικό Κέιτ Μπέκετ στο «Castle» ήρθε στην Αθήνα προσκεκλημένη της FOX International Channels Greece. Μαζί με Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, τη συναντήσαμε στο άψογα οργανωμένο press junket και μιλήσαμε μαζί της για το παρελθόν και το μέλλον του πολυαγαπημένου χαρακτήρα της, στη σειρά που θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στο FOX Life.

Στάνα Κάτικ: Η Κέιτ Μπέκετ σε καλοκαιρινό break στην Αθήνα - εικόνα 1

Για την επερχόμενη έβδομη σεζόν του «Castle»
«Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Αλήθεια. Όλοι νομίζουν ότι γνωρίζω, αλλά δεν ισχύει. Μου το κρατούν μυστικό. Δεν είμαι σίγουρη ότι γνωρίζουν κι εκείνοι. Μάλλον το σκέφτονται τώρα. Θα μάθω πάντως στα μέσα Ιουλίου, όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Σίγουρα ο Άντριου Μάρλοου έχει μερικές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού του και οι υπόλοιποι σεναριογράφοι προσπαθούν να πιάσουν το νήμα ώστε να δημιουργήσουν μια θαυμάσια ιστορία για τον επόμενο κύκλο. Βρίσκομαι στην ίδια θέση με το κοινό: με εξέπληξε το φινάλε του έκτου κύκλου και ανυπομονώ για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις».
Για την εξέλιξη του χαρακτήρα της Κέιτ Μπέκετ
«Στο πέρασμα των χρόνων έχει ξεδιπλώσει πολλές πτυχές του εαυτού της. Δεν είναι πια μόνο μια γυναίκα με εξουσία, αλλά μια ρομαντική, ευάλωτη, δυνατή ηρωίδα με ελαττώματα. Έχει γίνει μια πειστική φιγούρα με την οποία μπορούν να ταυτιστούν οι γυναίκες. Το βασικό κίνητρό της για δικαιοσύνη ήταν η δολοφονία της μητέρας της. Αυτό ήταν ένα αρχικό συναισθηματικό ερέθισμα, το οποίο με τον καιρό ατόνησε. Κατάφερε να επεξεργαστεί αυτό το γεγονός μέσα από μια πραγματιστική… βουδιστική προσέγγιση. Αυτό την κάνει πολύ πιο επικίνδυνη και αποτελεσματική. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για το χαρακτήρα».
Για την επιτυχία του «Castle»
«Είναι η ιστορία ενός ρομάντζου, με δύο χαρακτήρες που είναι απολαυστικοί και ταιριαστοί μεταξύ τους. Γύρω τους όμως κινούνται και άλλοι αξιαγάπητοι χαρακτήρες, όπως ο Χαβιέ, η Μάρθα, η Αλέξις και ο Κέβιν. Υπάρχει επίσης μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στο δραματικό και το κωμικό στοιχείο και φυσικά η αστυνομική ίντριγκα, που επιτρέπει στο κοινό να απολαμβάνει κάθε επεισόδιο ξεχωριστά».
Για τις διαφορές ανάμεσα στην τηλεόραση και στο σινεμά
«Ο ρυθμός στην τηλεόραση είναι ασταμάτητος. Η διαφορά ανάμεσα σε εννιά μήνες γυρισμάτων ωριαίων επεισοδίων και σε μια ταινία έχει να κάνει με τις αντοχές. Στην τηλεόραση πρέπει να σταθείς στα πόδια σου χωρίς να αρρωστήσεις ή να κουραστείς, ώστε να πεις την ιστορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις ταινίες δίνεις τα πάντα για μικρό διάστημα. Αλλά πέρα από αυτήν τη διαφορά, στην πραγματικότητα το κοινό στοιχείο είναι ότι και στα δύο μέσα έχεις να αφηγηθείς μια ιστορία».
Για τις αγαπημένες της σειρές και ταινίες
«Τελευταία είδα το “Game of Thrones” και μου άρεσε, όπως σε όλους πιστεύω. Συνήθως καταβροχθίζω τις σειρές μέσα σε ένα σαββατοκύριακο γιατί δεν έχω χρόνο να τις παρακολουθώ από εβδομάδα σε εβδομάδα. Πρόσφατα είδα μερικές παλιότερες εκπληκτικές ταινίες, όπως το “Biutiful”, το “Θα Χυθεί Αίμα” και την “Πόλη των Ανθρώπων”».

©ABC Studios/Irresistible TV

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.