Αυτές είναι οι δυο νέες σειρές που θα δούμε στο Cinobo

Η ελληνική πλατφόρμα υποδέχεται την άνοιξη με μια βρετανική και μια γαλλική σειρά που θα είναι διαθέσιμες για streaming από σήμερα, Δευτέρα 4/3.

This is Going to Hurt This is Going to Hurt

This is Going to Hurt

Ξεκαρδιστική, τρομακτική και σπαρακτική σε ίσες δόσεις, η βασισμένη στα απομνημονεύματα του Άνταμ Κέι αγγλική σειρά για το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας του δεν είναι το ιατρικό δράμα που έχεις συνηθίσει. Με τους Λούσι Φόρμπς και Τομ Κίνγκσλι.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

The Collapse (L’Effondrement)

Έτσι τελειώνει ο κόσμος. Όχι με κρότο ή με λυγμό. Αλλά με το τέλος των βασικών μας πόρων. Όχι μακριά από μια σημερινή κοινωνία όπου τα βασικά αγαθά γίνονται όλο και πιο δυσπρόσιτα, η γαλλική σειρά ανθολογίας κοιτά την κατάρρευση μέσα από το βλέμμα διαφορετικών ανθρώπων. Κάθε επεισόδιο, μια περιπέτεια. Με τους Ζερεμί Μπερνάρ, Γκιγιόμ Ντεζαρντέν και Μπαστιάν Ουγκετό

The Collapse
The Collapse

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/05/2024

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.