To ERTFLIX αποχαιρετά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαλακόπουλο με τη σειρά "Ο ψεύτης παππούς"

Η βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Άλκης Ζέη σειρά ανέβηκε στο ERTFLIX.

Ο ψεύτης παππούς

To ERTFLIX αποχαιρετά τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαλακόπουλο και παρουσιάζει την τεχνικά ψηφιοποιημένη εκδοχή της σειράς "Ο ψεύτης παππούς". Πρόκειται για μια κοινωνική σειρά μυθοπλασίας 16 επεισοδίων, σκηνοθεσίας του Γιώργου Μιχαλακόπουλου και του Νίκου Καβουκίδη, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Άλκης Ζέη, παραγωγής 2008, που αναδεικνύει, μέσα από τις περιπέτειες της ζωής καθημερινών ανθρώπων, ιστορικά γεγονότα που επηρέασαν την Ελλάδα και την Ευρώπη από το 1960 μέχρι και σήμερα.

Πληθωρικός, γεμάτος γνώση ζωής, τόλμη και αισιοδοξία, ο παππούς που υποδύεται ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, μετατρέπει σε παραμύθι την καθημερινότητα, την περιπέτεια της ζωής του. Καταφέρνει πάντα να εξάπτει τη φαντασία και να κερδίζει τον θαυμασμό του μικρού εγγονού του. Μετατρέπει σε παραμύθι την οικογενειακή τους ιστορία. Μετατρέπει σε παραμύθι μια βόλτα στο Μοναστηράκι, μια επίσκεψη σ’ ένα παλαιοπωλείο στην Πλατεία Αβησσυνίας. Μετατρέπει σε παραμύθι ένα ταξίδι στο Παρίσι. Τρέχει με τη φαντασία του πίσω από τα νιάτα του γαλλικού Μάη, χαζεύει τους σύγχρονους κλοσάρ και τους θεατρίνους του δρόμου στη Μονμάρτρη και στις μεγάλες γέφυρες του Σηκουάνα.

Ο ψεύτης παππούς

Η σειρά "Ο ψεύτης παππούς" πάει όσο πιο μακριά γίνεται την αποκάλυψη των μυστικών και του μυστηρίου που είναι φορτωμένη η ζωή του. Ένα μυστήριο και μυστικά που γίνονται βραχνάς για τον παππού, καθώς όσο μεγαλώνει ο μικρός Αντώνης προσπαθεί να τα ανακαλύψει και να τα κατανοήσει. Για να δεθούν αρμονικά οι ιστορίες του παππού, χρειάζεται η αποκάλυψη της ιστορίας μιας γυναίκας. Η αποκάλυψη που θα φέρει στην οικογένεια τα πάνω-κάτω.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γιώργος Μοσχίδης, Μαρία Καβουκίδη, Μαρία Τσιμά, Σωκράτης Αλαφούζος, Αλεξάνδρα Σακελαροπούλου, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Αλίκη Αλεξανδράκη, Σπύρος Αβραμέας, Φοίβος Ριμένας, Σταυρούλα Μάκρα και ο μικρός Κωνσταντίνος Νικολάου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.