#TGIT: Μια Πέμπτη γεμάτη Shonda Rhimes

Tο FOX Life προβάλλει ένα block σειρών της παραγωγού που έχει αλλάξει το πρόσωπο της αμερικανικής τηλεόρασης. 

#TGIT: Μια Πέμπτη γεμάτη Shonda Rhimes

«Thank God It’s Thursday» θα αναφωνούν κάθε Πέμπτη οι Έλληνες φίλοι των σειρών της Shonda Rhimes (κι είναι τόσοι πολλοί!), ενώ το αμερικανικό ABC όπου προβάλλονται οι blockbuster δημιουργίες της μεγαλοπαραγωγού θα πρέπει να λέει από μέσα του «Thank God It’s Shonda»!

#TGIT: Μια Πέμπτη γεμάτη Shonda Rhimes - εικόνα 1
Όχι, δεν είναι το Emmy αυτό δίπλα από την Viola Davis... (©ABC Studios Irresistible TV)

Με το «Grey’s Anatomy», την ιατρική σαπουνόπερα που ’χει φτάσει στον 12ο κύκλος της έχοντας να διαχειριστεί το πένθος της Meredith Grey για την απώλεια του αγαπημένου της Dr. Derek «McDreamy» Shepherd, αλλά και με το «Scandal» και το «How to Get Away With Murder», η ShondaLand (η εταιρεία παραγωγής της Shonda Rhimes) έχει δημιουργήσει από τις πιο εθιστικές τηλεοπτικές σειρές. Οι δύο τελευταίες μάλιστα, με πρωταγωνίστριες τις Αφρο-αμερικανίδες Kerry Washington και Viola Davis αντίστοιχα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης για την ποικιλομορφία (χρώματος, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού) των χαρακτήρων της αμερικανικής τηλεόρασης. Η Viola Davis έγραψε ιστορία στην 67η απονομή των Emmys, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο α΄ γυναικείου ρόλου που πηγαίνει σε Αφρο-αμερικανίδα ηθοποιό.

#TGIT: Μια Πέμπτη γεμάτη Shonda Rhimes - εικόνα 2
Κρίση, την πιάνει κρίση την Olivia Pope! (©ABC Studios Irresistible TV)

Πέρυσι, το αμερικανικό ABC συγκέντρωσε τις τρεις σειρές στη social media-friendly ζώνη #TGIT τρελαίνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης. Και φέτος, αυτή η συνήθεια έρχεται στο ελληνικό FOX Life, με τις τρεις συναρπαστικές σειρές να κάνουν πρεμιέρα back-to-back την Πέμπτη 1/10, μία βδομάδα μετά την Αμερική. Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, για ένα συναρπαστικό τρίωρο αλλά και για ασταμάτητο tweeting με hashtag #TGIT.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ζώνης #TGIT από την Πέμπτη 1/10 στο FOX Life, μέσω OTE TV, Nova και Cyta Hellas:
21.00 «Grey’s Anatomy» (12ος κύκλος)
21.50 «Scandal» (5ος κύκλος)
22:40 «How to Get Away With Murder» (2ος κύκλος)

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.