Δυνατή σεζόν τηλε-μυθοπλασίας στον OTE TV

13 νέες σειρές και νέοι κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα στο OTE Cinema 4HD τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Δυνατή σεζόν τηλε-μυθοπλασίας στον OTE TV

Από το «House of Cards» μέχρι το «Orphan Black» κι από το «Extant» μέχρι τον 6ο κύκλο-φινάλε του «Downton Abbey», οι συνδρομητές του OTE TV έχουν δύο λόγους κάθε μέρα για να συντονίζονται στο OTE Cinema 4HD. Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις πρεμιέρες των νέων σειρών και των νέων κύκλων σειρών που θα γίνουν η συνήθειά σας αυτήν τη σεζόν.

Δευτέρα

«Texas Rising» (από 28/9 στις 22:00)
Μίνι σειρά του History Channel που αναπαριστά τα γεγονότα της Επανάστασης του Τέξας του 1835. Τη σκηνοθετεί ο Roland Joffé (υποψήφιος για Όσκαρ για την «Αποστολή» και τις «Κραυγές στη Σιωπή») και πρωταγωνιστούν οι Bill Paxton, Jeffrey Dean Morgan, Ray Liotta, Brendan Fraser και Olivier Martinez.



«Aquarius» (από 28/9 στις 23:00)
Αστυνομικό δράμα εποχής με πρωταγωνιστή τον David Duchovny, που ανακατεύει πραγματικά και φανταστικά πρόσωπα και γεγονότα από τη δράση του διαβόητου serial killer Charles Manson.



Τρίτη

«Downton Abbey» (από 29/9 στις 22:00)
Η πολυβραβευμένη σειρά εποχής που έχει ανεβάσει τον πήχη στο είδος της φτάνει στο τέλος με τον 6ο κύκλο, όπου το δράμα εστιάζεται στις κοινωνικές και ταξικές αλλαγές.



«Wolf Hall» (από 29/9 στις 23:00)
Ιστορική μίνι σειρά του BBC που βασίζεται στα μυθιστορήματα της Hilary Mantel «Wolf Hall» και «Bring up the bodies». Mark Rylance, Damian Lewis, Claire Foy, Mathieu Amalric και Jonathan Pryce υποδύονται μερικά από τα πρόσωπα που μπλέχτηκαν στις ίντριγκες για τον αγγλικό βασιλικό θρόνο στις αρχές του 16ου αιώνα. Καταπληκτική είναι η αναπαράσταση της εποχής.



Τετάρτη

«The Affair» (από 30/9 στις 22:00)
Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς και α΄ γυναικείου ρόλου (για τη Ruth Wilson), που εξερευνά τις επιπτώσεις μίας εξωσυζυγικής σχέσης.



«Extant» (από 30/9 στις 23:00)
Η Halle Berry κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε μία σειρά μυστηρίου και φαντασίας με εκτελεστικό παραγωγό τον Steven Spielberg, όπου υποδύεται μία αστροναύτη η οποία επιστρέφει έγκυος από ατομική αποστολή στο Διάστημα.



Πέμπτη

«Chasing Life» (από 1/10 στις 22:00)
Αμερικανικό ριμέικ μεξικανικής σειράς, με ηρωίδα μία 24χρονη δημοσιογράφο η οποία ανακαλύπτει ότι πάσχει από λευχαιμία.



«Orange is the New Black» (από 1/10 στις 23:00)
Ίσως η καλύτερη σειρά του Netflix, με ένα από τα δυνατότερα ερμηνευτικά σύνολα στην τηλεόραση, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο.



Παρασκευή

«Dominion»/«Defiance» (από 25/9 στις 22:00 και 23:00 αντίστοιχα)
Βραδιά για τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας με το 2ο κύκλο των σειρών.

Σάββατο

«House of Cards» (από 26/9 στις 22:00 με διπλό επεισόδιο)
Το –βραβευμένο με Χρυσές Σφαίρες και Emmy– πολιτικό δράμα που έβαλε για τα καλά το Netflix στο παιχνίδι της πρωτότυπης μυθοπλασίας, παρακολουθεί τις προσπάθειες ανόδου στην ιεραρχία του διεφθαρμένου πολιτικού Fran Underwood (Kevin Spacey) με τη βοήθεια της φιλόδοξης συζύγου του (Robin Wright). Θα προβληθούν οι τρεις πρώτοι κύκλοι, με τον 4ο να ακολουθεί το 2016 αμέσως μετά την αμερικανική πρεμιέρα.



Κυριακή

«The Musketeers» (από 27/9 στις 22:00)
Οι πασίγνωστοι μυθιστορηματικοί ήρωες επιστρέφουν με νέες περιπέτειες στον 2ο κύκλο της σειράς του BBC.



«Orphan Black» (από 27/9 στις 23:00)
Θαυμάσια σειρά επιστημονικής φαντασίας, με τη σκανδαλωδώς αδικημένη στις σχετικές βραβεύσεις Tatiana Maslany σε… κλωνοποιημένη ερμηνεία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.