Η κάλυψη του EuroBasket στην TV

OTE TV και ΑΝΤ1 θα μεταδώσουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ πλαισιώνοντάς τους με δημοσιογραφικές εκπομπές.

Η κάλυψη του EuroBasket στην TV

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά από τις 5 έως τις 20/9 σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης), όπου θα διεξαχθεί το 39ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ. 24 ομάδες σε τέσσερις ομίλους θα διεκδικήσουν στα γήπεδα του Βερολίνου, του Ζάγκρεμπ, της Ρίγα, της Λιλ και του Μονπελιέ όχι μόνο το τρόπαιο, αλλά και τα "εισιτήρια" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 – οι δύο φιναλίστ θα ταξιδέψουν απευθείας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ οι ομάδες των θέσεων 3-6 μέσω προ-ολυμπιακού τουρνουά. Ο OTE TV είναι το συνδρομητικό και ο ΑΝΤ1 το μη συνδρομητικό κανάλι που θα μεταδώσουν τους αγώνες του EuroBasket, μαζί με εκπομπές με ρεπορτάζ και αναλύσεις. Αναλυτικά η τηλεοπτική κάλυψη του EuroBasket 2015:

Στον OTE TV:

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει όλους τους αγώνες της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης, με τις εμφανίσεις της εθνικής μας ομάδας, ενώ οι πιο κρίσιμες αναμετρήσεις ανάμεσα στα φαβορί του φετινού EuroBasket, όπως -για την πρώτη φάση- Ισπανία-Σερβία (Σάββατο 5/9, 19:00, OTE Sport 6HD), Τουρκία-Ισπανία (Κυριακή 6/9, 22:00, OTE Sport 5HD), Λιθουανία-Βέλγιο και Γαλλία-Πολωνία (Δευτέρα 7/9, 15:30 ΟΤΕ Sport 4HD & 22:00 ΟΤΕ Sport 6HD), Γερμανία-Τουρκία (Τρίτη 8/9, 18:45, OTE Sport 6HD), Ρωσία-Γαλλία (Τετάρτη 9/9, 16:00, OTE Sport 6HD) και Σερβία-Ιταλία (Πέμπτη 10/9, 15:30, OTE Sport 5HD), θα προβληθούν σε αποκλειστικότητα από τα κανάλια OTE Sport.
Η Εθνική Ελλάδας, που ανήκει στον Γ΄ Όμιλο, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα την πΓΔΜ (Σάββατο 5/9, 19:00), ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες απέναντι σε Κροατία (Κυριακή 6/9, 22:00), Γεωργία (Τρίτη 8/9, 19:00), Σλοβενία (Τετάρτη 9/9, 16:00) και Ολλανδία (Πέμπτη 10/9, 22:00). Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν ζωντανά στο OTE Sport 4HD. Οι αγώνες του EuroBasket θα μεταδίδονται από 4 κανάλια: ΟΤΕ Sport 4HD, OTE Sport 5HD, ΟΤΕ Sport 6HD και ΟΤΕ Sport 8HD, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV θα προσφέρει ολοκληρωμένη και ποιοτική καθημερινή ενημέρωση, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του OTE TV "Τα καλύτερά μας xρόνια", με υλικό και συνεντεύξεις από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας, καθώς και μία αναδρομή με αφηγήσεις από τους πρωταγωνιστές και τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ (19:00, OTE Sport 4HD). Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου αρχίζει στο OTE Sport 4HD η ενημερωτική εκπομπή "EUROBASKET 2015" με παρουσιαστή τον Στέφανο Αβραμίδη και καλεσμένο/σχολιαστή τον Μιχάλη Κακιούζη. Ο Βασίλης Σκουντής, ο Ρήγας Δάρδαλης αλλά και η υπόλοιπη μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV, θα κάνουν την περιγραφή των αγώνων, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα απευθείας από τα γήπεδα της διοργάνωσης, και ενημερώνοντας για όλα τα νέα, τις εξελίξεις και τα παραλειπόμενα από τους αγώνες.

Στον ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 πιστός στην παράδοση που έχει "χτίσει" την τελευταία τριετία μετά τις επιτυχημένες μεταδόσεις του τόσο στο EuroΒasket 2013 όσο και στο Mundobasket 2014 θα είναι το μοναδικό μη συνδρομητικό κανάλι που θα δείξει ζωντανά και αποκλειστικά το EuroΒasket 2015.
Από τις 4 Σεπτεμβρίου, παραμονή του μεγάλου jump ball, έως και το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στις 20 του μήνα, η εξειδικευμένη κι έμπειρη μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 θα σας μεταφέρει το κλίμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα παρουσιάζει αναλυτικά την καθημερινή εικόνα του Ευρωμπάσκετ.
Απεσταλμένος για τις μεταδόσεις των αγώνων από Ζάγκρεμπ και Λιλ θα είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ για το ρεπορτάζ της εθνικής από Ζάγκρεμπ και Λιλ, ο Βασίλης Χατζηδάκης.
Όλες οι μεγάλες στιγμές, οι κρίσιμες φάσεις, οι εκπλήξεις, το παρασκήνιο, οι πρωταγωνιστές και τα αστέρια αλλά και ζωντανές συνδέσεις, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το 3ο ημίχρονο κάθε αγώνα θα σας περιμένουν καθημερινά στον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr.
Την ίδια στιγμή, το "Γιουρομπάσκετ 2015" θα είναι το καθημερινό ραντεβού με την μπασκετική ενημέρωση και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αμέσως μετά το βραδινό αγώνα του προγράμματος.
Κάθε βράδυ στο στούντιο μαζί με τον παρουσιαστή Παναγιώτη Περπερίδη, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα αναλύει με τη ματιά του προπονητή την προσπάθεια της εθνικής αλλά και τα "όπλα" των αντιπάλων της, ενώ παλαιοί διεθνείς, ανερχόμενα αστέρια και δημοσιογράφοι θα "ακτινογραφούν" κάθε λεπτό των 78 αγώνων της συναρπαστικής διοργάνωσης.
Jump ball λοιπόν στις 4 Σεπτεμβρίου στις 23:15 με το πρώτο "πιάτο" της διοργάνωσης: την παρουσίαση των μονομάχων, την ανάλυση της εθνικής Ελλάδος, αλλά και όλο το ρεπορτάζ πριν την έναρξη των αγώνων.
Μόνο στον ΑΝΤ1, ο οποίος θα μεταδώσει ζωντανά όλους τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας καθώς επίσης και τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ΑΝΤ1News.gr θα μεταδώσει επίσης σε live streaming όλους τους σημαντικούς αγώνες της διοργάνωσης συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της εθνικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.