Αυγουστιάτικη αθλητική πανδαισία στην TV

(Πολλή) μπάλα, στίβος, μπάσκετ και υδατοσφαίριση περιλαμβάνονται στο αυγουστιάτικο τηλεοπτικό μενού.

Αυγουστιάτικη αθλητική πανδαισία στην TV

(Πολλή) μπάλα, στίβος, μπάσκετ και υδατοσφαίριση περιλαμβάνονται στο αυγουστιάτικο τηλεοπτικό μενού.

Αυγουστιάτικη αθλητική πανδαισία στην TV - εικόνα 1

Από τις 22 έως τις 30/8, το Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου (το επίκεντρο των Ολυμπιακών του 2008) θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Η ΕΡΤ2 (και σε παράλληλη μετάδοση και η ΕΡΤHD) θα καλύψει με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις τις προσπάθειες των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του κλασικού αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι δικοί μας Κώστας Φιλιππίδης, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστας Δουβαλίδης και Λυκούργος Τσάκωνας. Την περιγραφή των αγωνισμάτων θα κάνουν ο Μιχάλης Μανουηλίδης, ο Γρηγόρης Τάτσης, ο Νίκος Τσώνης και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Στον OTE TV η νέα αθλητική σεζόν, που θα κρατήσει σε εγρήγορση τους φιλάθλους συνδρομητές της πλατφόρμας με πάνω από 60 ζωντανές μεταδόσεις την εβδομάδα, έχει ξεκινήσει δυναμικά με τα playoffs του Champions League, τον εντός έδρας αγώνα playoff για το Europa League του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα (έληξε ισόπαλος 0-0), το αγγλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Στις 21/8 κάνει πρεμιέρα το ισπανικό πρωτάθλημα με τον αγώνα Μάλαγα-Σεβίλη και στις 22/8 το ιταλικό.

Σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα το Σάββατο 22/8, οι 252 αγώνες του οποίου θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports – οι «μεγάλοι αγώνες», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου θα είναι προβάλλονται και από την υπηρεσία Nova GO. Φέτος, την ενδιαφέρουσα σεζόν της Super League στην οποία επιστρέφουν η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, μαζί με τα ελληνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο, θα καλύπτει η δημοσιογραφική ομάδα των Novasports (Γιώργος Συρίγος, Χρήστος Καούρης, Αντώνης Καρπετόπουλος κ.ά.) κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα».

Στο δρόμο για το Eurobasket, η εθνική μας ομάδα συμμετέχει σε φιλικά τουρνουά προετοιμασίας. Μετά την Κωνσταντινούπολη, η αγωνιστική της ετοιμότητα θα κριθεί απέναντι σε Ρωσία, Τσεχία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη στην Ξάνθη (21-23/8) και απέναντι σε Τουρκία, Λιθουανία και Ολλανδία στο τουρνουά «Ακρόπολις» (27-29/8). ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 προβάλλουν ζωντανά τους αγώνες.

Στο κολυμβητήριο του Βόλου θα διεκδικήσει η εθνική μας ομάδα την υψηλότερη δυνατή διάκριση στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων. Η τελική φάση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23/8 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά σε περιγραφή των Διονύση Στρούμπου και Γιάννη Φάκαρου από το Novasports 3, σε live streaming από το www.novasports.gr, καθώς και από την υπηρεσία Nova GO – ανταποκρίσεις για την πορεία της ομάδας στο Novasports 24 HD.

Κι επειδή τα πράγματα δεν είναι ρόδινα και στον αθλητισμό, η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις τη Δευτέρα 24/8 στις 00:15.

Όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις στην ελεύθερη και τη συνδρομητική τηλεόραση τις βρίσκετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.