Θα βρεις χρόνο να δεις σειρές;

Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι... Πάσχιζες να αδειάσεις τους σκληρούς δίσκους σου από τις σειρές που δεν πρόλαβες να δεις το χειμώνα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι πρεμιέρες δεν σταμάτησαν ποτέ­...

Θα βρεις χρόνο να δεις σειρές;

Έπρεπε να δεις και το «True Detective», για να καταλάβεις γιατί τους εξόργισε όλους, και το σούπερ αγωνιώδες «Wayward Pines», και την αφρόκρεμα της αμερικανικής κωμωδίας στο «Wet Hot American Summer: First Day of Camp», και το «Mr. Robot», διότι όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, και το μελλοντολογικό «Humans», για να το συγκρίνεις με το σουηδικό πρωτότυπο. Για όποιον έχασε μερικές ώρες μπάνιου και ηλιοθεραπείας ώστε να δει... άλλο ένα επεισόδιο, έχω «καλά» και «κακά» νέα. Τα «καλά» νέα είναι ότι από το 2016 και μετά μπορεί να έχουμε λιγότερες σειρές.

Πρόσφατα ο πρόεδρος του FX Networks Τζον Λάντγκραφ προέβλεψε ότι «το 2015 ή το 2016 η αμερικανική τηλεοπτική παραγωγή θα φτάσει στην κορύφωσή της και στη συνέχεια θα αρχίσει να σημειώνει πτώση». Μέχρι να επαληθευτεί η πρόβλεψή του, η αμερικανική τηλεόραση θα δείξει 400 σειρές την επόμενη­ σεζόν κι εσύ πρέπει να βρεις χρόνο να τις δεις. Υπήρχε δηλαδή περίπτωση να προσπεράσεις το νέο κεφάλαιο του «American Horror Story» ακόμη κι αν δεν σου έλεγε ο δημιουργός της Ράιαν Μέρφι ότι η πρωταγωνίστρια Lady Gaga είναι «τρομακτικά ευφυής» στο ρόλο της ιδιοκτήτριας ενός εφιαλτικού ξενοδοχείου;

Ή τη νέα αιματοβαμμένη δημιουργία του «Scream Queens» με τις Έμα Ρόμπερτς, Τζέιμι Λι Κέρτις, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν και Αριάνα Γκράντε; Το ημερολόγιο από τον Σεπτέμβριο έχει κάθε μέρα πρεμιέρες νέων σειρών και κύκλων και οι δύο camp ανθολογίες του Ράιαν Μέρφι είναι από τις πλέον αναμενόμενες. Η επιστροφή του «The Muppets» είναι σίγουρα στη λίστα με τα must, όπως και το «Minority Report», με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ως εκτελεστικό παραγωγό αυτού του σίκουελ της ομώνυμης ταινίας του.

Οι fans της μεγαλοπαραγωγού Σόντα Ράιμς, πάλι, θα κολλήσουν με το «The Catch» (φωτό). και όσοι θαυμάζουν τους σούπερ ήρωες περιμένουν να ζωντανέψει στην οθόνη η ξαδέρφη του Σούπερμαν («Supergirl»), ενώ θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στο revival του «Heroes» («Heroes Reborn»).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.