Κάνε... κλικ στο «Mr. Robot»

Μία σειρά για το hacking είναι η μεγάλη καλοκαιρινή έκπληξη που όποιον κι αν ρωτήσετε σίγουρα τη βλέπει ή έχει ακούσει ότι δεν πρέπει να τη χάσει.

Κάνε... κλικ στο «Mr. Robot»

«Μου είχαν πει πολλές φορές ότι κανείς δεν θα θέλει να δει έναν τύπο πάνω από το πληκτρολόγιό του», αναφέρει ο Σαμ Εσμαΐλ, ο δημιουργός της σειράς για την οποία κάποια στελέχη έπεσαν εντελώς έξω, καθώς η φήμη της κυκλοφορεί έντονα από στόμα σε στόμα.

Το «Mr. Robot», αυτή η μεγάλη καλοκαιρινή έκπληξη που όποιον κι αν ρωτήσετε σίγουρα τη βλέπει ή έχει ακούσει ότι δεν πρέπει να τη χάσει, είναι η πρώτη σειρά που ασχολείται με το hacking – και το κάνει πολύ στα σοβαρά, κερδίζοντας έτσι ακόμη και την εκτίμηση της underground κοινότητας των hackers, κάποιοι από τους οποίους χρησιμοποιούνται ως σύμβουλοί του. Πρωταγωνιστής είναι ο Έλιοτ, που όσο καλά κατέχει τη γλώσσα του προγραμματισμού τόσο υπολείπεται σε κοινωνικές δεξιότητες.

Πρόκειται για άλλον έναν αντι-ήρωα της αμερικανικής τηλεόρασης, έναν μορφινομανή­ νεαρό με ψυχιατρικό ιστορικό, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία δικτυακής ασφάλειας όταν δέχεται πρόταση από τον Mr. Robot (Κρίστιαν Σλέιτερ) να συμμετάσχει σε μια ακτιβιστική παράνομη ομάδα hackers που έχει βάλει στο στόχαστρο τη «διαβολική» E Corp. – η κρίσιμη λεπτομέρεια είναι ότι ο Έλιοτ δουλεύει γι’ αυτήν την εταιρεία.

Κάνε... κλικ στο «Mr. Robot» - εικόνα 1

Ο Ράμι Μάλεκ («Need for Speed», «Μια Νύχτα στο Μουσείο») είναι μια αποκάλυψη ως Έλιοτ, ενώ η παρανοειδής, συνωμοσιολογική ατμόσφαιρα φέρνει στο νου συγκρίσεις με το «Twin Peaks» και το «Fight Club».

Σχετικά με αυτήν την τελευταία σύγκριση, που έχει ξεσηκώσει διάφορες θεωρίες, ο δημιουργός της σειράς Σαμ Εσμαΐλ λέει τα εξής: «Το ερώτημα τι είναι αληθινό και τι όχι δεν αφορά μόνο τον Mr. Robot, αλλά οτιδήποτε. Στο internet δεν γνωρίζεις αν ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινωνείς είναι αυτός που νομίζεις. Ακόμη και η περσόνα σου στα social media μπορεί να απέχει από το ποιος είσαι στην πραγματική ζωή. Ποιος είναι, λοιπόν, ο πραγματικός εαυτός; Η πραγματικότητα είναι μπερδεμένη και η σειρά βουτάει βαθιά στα θολά νερά της».

Το «Mr. Robot» ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο προτού καλά καλά ξεκινήσει και είναι μια σειρά που σίγουρα θα σας κάνει… κλικ – το εγγυάται και ο διάσημος hacker Κέβιν Μίτνικ, ο οποίος τουιτάρισε το θαυμασμό του γι’ αυτήν.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.