4 ειδήσεις για την ελληνική TV

Παραίτηση του Νίκου Στραβελάκη (και αντικατάστασή του με τον Μανώλη Καψή), ενημέρωση όλο τον Αύγουστο στην ΕΡΤ και συμφωνίες των καναλιών Novasports. 

4 ειδήσεις για την ελληνική TV

Φεύγει ο Νίκος Στραβελάκης, έρχεται ο Μανώλης Καψής. Αυτά στο πλαίσιο της «αναδιοργάνωσης του ενημερωτικού τομέα» του MEGA... Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η λιτή ανακοίνωση του MEGA:

Την 30η Ιουλίου 2015 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και συζήτησε την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του τηλεοπτικού σταθμού.

Έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του κ. Νίκου Στραβελάκη από τη θέση του Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Καθήκοντα Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Καψής.

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Στραβελάκη για την πολυετή και πολύτιμη συμβολή του στον Ενημερωτικό Τομέα του σταθμού.

Η φορτισμένη δήλωση του Νίκου Στραβελάκη:

Μετά από 26 χρόνια στο MEGA, μετά από χιλιάδες ώρες ζωντανά στον αέρα και μετά από 9 μήνες σε ρόλο διαφορετικό, στη θέση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ήρθε η ώρα για το τελευταίο... « δελτιο ειδήσεων»!

Ευχαριστώ το MEGA, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πω εγώ την «είδηση» αυτή. Να γράψω και να... «παρουσιάσω» το υστερόγραφο ενός δρόμου, που τελειώνει εδώ. Η απόφαση ήταν δύσκολη... αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα, όσο ωραία κι αν είναι, έχουν ένα τέλος.

Ήταν 26 συναρπαστικά χρόνια. Δελτία, έκτακτα γεγονότα, εκπομπές... Συγκινήσεις, αγωνίες, ξενύχτια, χαρές, λύπες, μία 24ωρη καθημερινή μάχη για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Και, εκτός από ειδήσεις, τα αγαπημένα μου αθλητικά! Δεκαπέντε χρόνια στο τιμόνι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ του MEGA, με CHAMPIOΝS LEAGUE, Εθνική ομάδα στη χρυσή δεκαετία της, αλλά και εκπομπές που έγραψαν ιστορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE, ΠΑΜΕ EURO, ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Σ’ αυτό τον επίλογο, ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Στους δημοσιογράφους, τεχνικούς και όλους τους εργαζόμενους στο MEGA, που μαζί μοχθήσαμε και πορευτήκαμε αυτά τα 26 χρόνια.
Στους μετόχους και τα διοικητικά στελέχη του MEGA, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία και στήριξαν έμπρακτα αυτή την πορεία.
Αλλά και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών, που μας ακολούθησαν αυτά τα 26 χρόνια και εμπιστεύθηκαν το MEGA για την ενημέρωση τους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το MEGA, που τόσο αγάπησα –και συνδέθηκα συναισθηματικά μαζί του– να συνεχίσει αυτήν τη δυναμική πορεία και στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Δύσκολα για τη χώρα, αλλά και για το χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Επίσης, εύχομαι στους ανθρώπους του MEGA, φίλους και συναδέλφους, που μετά από 26 χρόνια… χωρίζουν οι δρόμοι μας, να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος τον καθημερινό αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Και να γνωρίζουν, ότι θα τους θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Γιατί... 26 χρόνια ήταν αυτά! Πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Και... δεν θα ξεχαστούν εύκολα!

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και τα κανάλια Novasports για τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου:

Η συμφωνία αφορά τους σημαντικότερους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων του Τριφυλλιού, σε βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών, καθώς οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Παναθηναϊκού σε βόλεϊ αντρών και πόλο αντρών υπάγονται σε συμφωνίες κεντρικής διαχείρισης και προβάλλονται από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Έτσι, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας σε ακόμα περισσότερα σπορ μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports.

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 1

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό για θέματα Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είχε την Τετάρτη 29/7 ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής. Συζήτησαν «το ενδεχόμενο συνεργειών μεταξύ της ΕΡΤ και του Υπουργείου τόσο σε ανοικτές δράσεις πολιτισμού με τη σύμπραξη των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, όσο και στην πολύπλευρη προβολή της θετικής εικόνας της χώρας στο εξωτερικό».

«Η ενημέρωση στην ΕΡΤ δεν σταματά ποτέ» αναφέρει το δελτίο Τύπου, προετοιμάζοντάς μας για έναν Αύγουστο καυτών πολιτικών εξελίξεων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΡΤ1, από τo Σάββατο 1/8 και κάθε ημέρα από τις 07:00 έως τις 10:00, ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά (1-7 Αυγούστου), ο Ανδρέας Ροδίτης και η Ελένη Χρονά (8-14 Αυγούστου), η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρας (17-23 Αυγούστου) και ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη (24-30 Αυγούστου) θα μας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.