4 ειδήσεις για την ελληνική TV

Ο Γιάννης Λάτσιος εκτός ΑΝΤ1, Καραβάτου και Κατσούλης εντός E TV για δύο χρόνια ακόμη, ένα ντοκιμαντέρ για τον Johan Cruyff και μια αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος διαδρομή με τον Ηλεκτρικό.

4 ειδήσεις για την ελληνική TV

Δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 αποχώρησαν από το κανάλι μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τον Γιάννη Λάτσιο, τον εξωστρεφή Γενικό Διευθυντή Προγράμματος που διαμόρφωσε το εφήμερο, glossy προφίλ του καναλιού, και τον Ανδρέα Παναγόπουλο, Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης, ο οποίος αποχωρεί σε μια περίοδο που η αξιοπιστία του ενημερωτικού τομέα του ΑΝΤ1 είναι πολύ χαμηλή – στον ενημερωτικό μαραθώνιο της βραδιάς του δημοψηφίσματος, ο ΑΝΤ1 τερμάτισε τελευταίος. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΑΝΤ1:

Για τον Γιάννη Λάτσιο:

Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού τη λήξη της συνεργασίας τους.

Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στη δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats , την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι.

Ο ΑΝΤ-1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Για τον Ανδρέα Παναγόπουλο:

Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης, κ. Ανδρέας Παναγόπουλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, για να αξιοποιήσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Ο κ. Παναγόπουλος, ένα από τα πιο ικανά και σημαντικά στελέχη του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1990 από το πολιτικό ρεπορτάζ και το σχολιασμό, ενώ το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε σημαντικά στη συνεχή αναβάθμιση των ειδήσεων και της ενημέρωσης του ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της 25ετούς συνεργασίας τους και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 1

Το πρωινάδικο του σαββατοκύριακου «Στα καλά καθούμενα» του E TV πήγε καλά (κι όχι μόνο γιατί είχε ό,τι είχε απέναντί του!) οπότε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι βασικοί παρουσιαστές του, ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «με την ανανέωση αυτή η διοίκηση του E TV επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της απέναντί τους και η συνεργασία προχωρά με κοινό στόχο το άριστο αποτέλεσμα...».

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 2

«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να τον ευγνωμονεί αιώνια» αναφέρει ο Pep Guardiola στο ντοκιμαντέρ «Johan Cruyff: 40 χρόνια στην Καταλονία», το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή 26/7 (15:30, Novasports 1 & Novasports 1 HD). Το ντοκιμαντέρ του Jordi Marcos καταγράφει την επίδραση του Ολλανδού που ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα, από τη μετεγγραφή του από τον Άγιαξ στην Μπαρτσελόνα το 1973 μέχρι σήμερα. (το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και τη Δευτέρα 27/7 στις 21:00 από τη συχνότητα του Novalifε)

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 3

Άλλον έναν αρχιτέκτονα φιλοξενεί στα βαγόνια του Ηλεκτρικού ο Γιώργος Βέλτσος. Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Πάνω-κάτω: Ένα ταξίδι στο χρόνο» την Τρίτη 28/7 (23:00, ΕΡΤ3), μαζί με τον καθηγητή Αρχιτεκτονικής Γιώργο Τζιρτζιλάκη θα συζητήσουν για την πόλη και τον τρόπο ζωής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.