Οι πρώτοι καλεσμένοι στο «One Mark Show»

Στο κανάλι που λίγο ακόμη και θα μετονομαστεί σε Mark Channel, ο Μάρκος Σεφερλής κάνει νυχτερινή πρεμιέρα με Σωτήρη Καλυβάτση και Γιώργο Τσαλίκη.

Οι πρώτοι καλεσμένοι στο «One Mark Show»

«Σπας του τη μούρη», «Ποιος την έχει μεγαλύτερη» και «Καν’ τον μούσκεμα»… Αυτές είναι μερικές από τις δοκιμασίες στις οποίες θα συμμετέχουν οι «ανυποψίαστοι» Σωτήρης Καλυβάτσης και Γιώργος Τσαλίκης στην πρεμιέρα του «One Mark Show», ρίχνοντας το ηλικιακό target group του νέου variety show του MEGA. Ο παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής αντικαθιστά… τον εαυτό του στο prime time της Παρασκευής (μέχρι τώρα προβάλλονταν μαγνητοσκοπημένες παλιές παραστάσεις του) με ένα show που θα έχει «πολύ γέλιο, εκπλήξεις, καλεσμένους όπως δεν τους έχεις ξαναδεί, παιχνίδια με το κοινό, πολλές μεταμφιέσεις και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο Μάρκος». Δηλώνουμε θαυμαστές του αυτοσχεδιαστικού οίστρου του Σεφερλή, στην πραγματικότητα όμως δεν περιμένουμε κάτι παραπάνω από ένα «Πιο πολύ την Κυριακή» αλλά με έναν παρουσιαστή που έχει χιούμορ.

Το «One Mark Show» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27/3 στο MEGA. Δείτε το trailer-παρωδία εκείνου του «The Voice»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.