Τρίτη 17/3: Τι παίζει σήμερα η TV

To «The Slap» μέσα από τα μάτια της έφηβης μπεϊμπισίτερ, η Βίκυ Φλέσσα με δύσκολες βραδινές απορίες και η αυτονόμηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Τρίτη 17/3: Τι παίζει σήμερα η TV

To «The Slap» μέσα από τα μάτια της έφηβης μπεϊμπισίτερ, μια ξενάγηση στα μυστικά της γεωλογίας και της παλαιοντολογίας, μια πρότυπη οικο-κοινότητα που προέκυψε από εκρήξεις, η Βίκυ Φλέσσα με δύσκολες βραδινές απορίες και η αυτονόμηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Τρίτη 17/3: Τι παίζει σήμερα η TV - εικόνα 1

The Slap
22:30, ALPHA
Στο πέμπτο επεισόδιο της αμερικανικής εκδοχής μίας αυστραλέζικης σειράς, ο φακός εστιάζει στην Connie (την υποδύεται η Makenzie Leigh που έχουμε δει και στο «Gotham»). Η προσωπική ιστορία της έφηβης μπεϊμπισίτερ που δεν έχει γνωρίσει τον βιολογικό πατέρα της μπλέκεται με τη σχέση της με τον Hector, στα γενέθλια του οποίου δέχτηκε το χαστούκι του τίτλου ο μικρός Hugo. Η Connie έχει αποδείξεις για το περιστατικό, κι αν τις παραδώσει στη μητέρα του Hugo, τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Να σημειώσουμε ότι η σειρά προβάλλεται στον ALPHA λιγότερο από μια βδομάδα μετά την πρώτη αμερικανική προβολή.

Τρίτη 17/3: Τι παίζει σήμερα η TV - εικόνα 2

Μονόγραμμα
19:30, ΝΕΡΙΤ Plus (επανάληψη στη 01:00)
«Η Ελλάδα εγκλείει ορυκτό πλούτο στα σπλάχνα της. To θέμα είναι να υπάρξει ένας τέτοιος προγραμματισμός ώστε να γίνει εκμετάλλευση, χωρίς όμως να καταστραφεί το περιβάλλον όπου ζει ο κόσμος.» Αυτά λέει για τον υπόγειο πλούτο στον οποίο κάποιοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για οικονομική ανάπτυξη ο Μιχάλης Δερμιτζάκης, ο οποίος εκτός από το μέλλον έχει να μας πει πολλά για το πολύ μακρινό παρελθόν. Καθηγητής Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με πλούσιο βιογραφικό που παρουσιάζεται στη σημερινή αυτοβιογραφία του, ο Δερμιτζάκης θα μιλήσει επίσης για απολιθώματα ηλικίας εκατομμυρίων ετών που έχουν βρεθεί στην ελληνική γη, και θα μας ξεναγήσει στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας, το οποίο ανήκει και στεγάζεται στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ.

Στα άκρα
23:00, ΝΕΡΙΤ (επανάληψη στις 02:30)
Με τους σημερινούς καλεσμένους της, τον πρώην υπουργό Γεράσιμο Αρσένη και τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Κώστα Βεργόπουλο, η Βίκυ Φλέσσα μιλάει για τη νέα γενιά της Ευρώπης, τα δομικά προβλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, τον Keynes και τον Friedman, καθώς και τον εφιάλτη του πολιτικού ισλαμισμού.

Τρίτη 17/3: Τι παίζει σήμερα η TV - εικόνα 3

Ες αύριον τα σπουδαία
20:30, ΝΕΡΙΤ (επανάληψη στη 01:10)
Στην εκπομπή για τη νεανική καινοτομία, επιχειρηματικότητα και δημιουργικότητα, παρουσιάζεται η ομάδα «Free & Real – Αληθινά Ελεύθερα» και το δικής της έμπνευσης «Εγχείρημα Τελαίθριον». Σύμφωνα με την αυτοπεριγραφή τους, «τέσσερις άνθρωποι από διαφορετικά περιβάλλοντα, με διαφορετικές σκέψεις, συμπεριφορές και ανησυχίες, τέσσερις διαφορετικοί κόσμοι αλλά με κοινό όνειρο, έμελλε να “συγκρουστούν” σε μία έκρηξη ιδεών, θέλησης και τόλμης, και για μία στιγμή, οι γκρίζες αποχρώσεις της καθημερινότητας χάθηκαν πίσω από έγχρωμα χαμόγελα και σπινθηροβόλα βλέμματα». Πίσω απ’ αυτές τις εκρήξεις και τον επιχρωματισμό της καθημερινότητας κρύβεται η ιδέα μιας πρότυπης, αυτάρκους οικο-κοινότητας, που ελπίζουμε να κατανοήσουμε καλύτερα στη σημερινή εκπομπή απ’ ό,τι διαβάζοντας τη σχετική ιστοσελίδα.

Τρίτη 17/3: Τι παίζει σήμερα η TV - εικόνα 4

Ougachallenge: The Compi
00:40, MEGA
«Το Ougachallenge γίνεται εκπομπή» Γιατί; «Μετά από απαίτηση της μανούλας, του πατερούλη και των φίλων» του Δημήτρη Ουγγαρέζου – εμάς μας ρώτησε κανείς; Επειδή το «Εεεεε» μας τελείωσε, η ενότητα «#Ougachallenge» του «MEGA με μία» γίνεται αυτόνομη εκπομπή και προσκαλεί ανθρώπους που πρέπει –για κάποιο άγνωστο λόγο– να εμφανίζονται ξανά και ξανά στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.