Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV

Πρώτο Grand Prix της Formula 1, η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Ζώη, όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τον... Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τι μπορεί να κάνει ένας σκύλος με έναν υπολογιστή.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV

Πρώτο Grand Prix της Formula 1, η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Ζώη, όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τον... Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τι μπορεί να κάνει ένας σκύλος με έναν υπολογιστή.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 1

Formula 1
Σάββατο και Κυριακή, ALPHA και OTE TV
Για να κάνετε τους έξυπνους: ο Ολλανδός Max Verstappen της Torro Rosso είναι από χθες Παρασκευή o νεότερος οδηγός της Formula 1, παρόλο που δεν επιτρέπεται να οδηγεί στους δρόμους της πατρίδας του και δεν έχει αυτοκίνητο! Με το σύνθημα εκκίνησης του συναρπαστικού μηχανοκίνητου πρωταθλήματος έχει δοθεί με τα δοκιμαστικά του αυστραλιανού Grand Prix στο Albert Park της Μελβούρνης, οι Έλληνες φίλοι της ταχύτητας είναι έτοιμοι να απολαύσουν τη δράση στον ALPHA και τον OTE TV. Ο αγώνας στο Albert Park της Μελβούρνης θα μεταδοθεί ζωντανά στο πέμπτο αθλητικό κανάλι του OTE TV (όπως και τα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες δοκιμές) και σε μαγνητοσκόπηση στον ALPHA, ο οποίος έχει προγραμματίσει την εκπομπή «F1 Countdown» μία ώρα πριν και διαθέτει ειδική ιστοσελίδα με όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη Formula 1.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις:
Σάββατο: στις 07:50 οι κατατακτήριες δοκιμές ζωντανά στο OTE Sport5HD
Κυριακή: στις 06:45 ο αγώνας ζωντανά στο OTE Sport5HD – στις 15:00 σε μαγνητοσκόπηση στον ALPHA

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 2

Ορίζοντας
Κυριακή, 23:30, MEGA
Ένα από τα φλέγοντα θέματα των ημερών είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις και ο Σωτήρης Δανέζης θα παρουσιάσει μία νέα εξέλιξη στην υπόθεση, ενώ θα μιλήσει αποκλειστικά με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο για την εκτέλεση μίας ιστορικής δικαστικής απόφασης η οποία ανοίγει το δρόμο για την κατάσχεση περιουσίας του γερμανικού Δημοσίου στην Ελλάδα. Αν και έχουμε πρόσφατη την αντίστοιχη έρευνα της Σοφίας Παπαϊωάννου, θα συμπληρώσουμε κάποια κενά με μαρτυρίες επιζώντων από τη σφαγή του Διστόμου και πτυχές του ζητήματος των γερμανικών αποζημιώσεων – θα μάθουμε και ποια είναι αυτή η γερμανική λέξη από «F» του τίτλου.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 3

Μικροφίλμ
Κυριακή, 23:30, ΝΕΡΙΤ Plus (επανάληψη στις 03:00)
Δύο άκρως ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους στο σημερινό πρόγραμμα... Βραβευμένοι στη Βενετία, οι θαυμάσιοι «Τίτλοι τέλους» του Γιώργου Ζώη («Casus Belli») αναδεικνύουν σε σύγχρονα μνημεία της πόλης τις άδειες διαφημιστικές πινακίδες – μπόνους η μουσική του Novi_sad. Και στο «Τσέλσι-Μπαρτσελόνα», ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Αποστόλης Τότσικας, συνάδελφοι στην τράπεζα, βλέπουν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League του 2009, που έληξε με ισοπαλία 0-0.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 4

Art Beat
Σάββατο, 15:30, ΝΕΡΙΤ (επανάληψη στη 01:40)
Θέατρο και μουσική περιλαμβάνει το πολιτιστικό μενού που προτείνει η Λένα Αρώνη. Η Νένα Μεντή μιλάει για την παράσταση «Ο Βουρκόλακας» που... κλέβει στο Θέατρο Αποθήκη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης μας προσκαλούν σε μία ακρόαση του πολυσυλλεκτικού δίσκου της τραγουδοποιού «Το Μαζί Είναι Δρόμος» (συμμετέχουν από τους Onirama μέχρι τον Γιάννη Κότσιρα και τον Haig Yazdjian), ενώ η Όλγα Κουκλάκη, ο Cayetano και ο Monsieur Minimal, τρεις από τους συμμετέχοντες στο δίσκο «Πειράζοντας τη Μελίνα», αποκαλύπτουν πώς μπορεί να ρεμιξαριστεί η Μερκούρη.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 5

Γλυκές αλχημείες
Σάββατο, 19:00, ΣΚΑΪ
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά: τραγανά σοκολατοπιτάκια, τάρτα από κανταΐφι με μους σοκολάτας και ζαλουζί, δηλαδή βουτυράτη σφολιάτα με κρέμα αμυγδάλου και γλυκό βύσσινο. Κρατήστε σημειώσεις...

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 6

Το προξενιό της Αντιγόνης
Σάββατο, 22:00, ΝΕΡΙΤ Plus
Στη μνήμη του Διαγόρα Χρονόπουλου προβάλλεται αυτή η παράσταση την οποία σκηνοθέτησε για το Θέατρο της Δευτέρας της ΕΡΤ. Στο μονόπρακτο του Βασίλη Ζιώγα όπου οι γονείς μίας νεκρής κοπέλας αρνούνται το θάνατό της και μάλιστα αναζητούν κάποιον για να την παντρέψουν, παίζουν οι Ντίνα Κώνστα, Ορφέας Ζάχος, Σταύρος Ξενίδης, Νίκος Κάπιος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Αντώνης Κατσαρής, Λύδια Λένωση και Δημήτρης Πιατάς.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 7

Νόστιμη γη
Σάββατο, 20:00, ALPHA
Ο Βασίλης Καλλίδης ανεβαίνει ξανά στη Θεσσαλονίκη και την περπατάει με οδηγό το street food της. Κάνει στάσεις σε παραδοσιακά γυράδικα (παρεμπιπτόντως διαβάστε τι αποκαλύπτει για το γύρο ο δικός μας Δημήτρης Αντωνόπουλος), γκουρμέ μπεργκεράδικα και ιστορικές καντίνες. Περιμένουμε να δούμε τη μπουγάτσα με γεύση ελληνικής καρμπονάρας που θα προτείνει ο Καλλίδης.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 8

Joy - It’ s Inside You
Σάββατο, 14:50, MEGA
Αν γνωρίζαμε ποια ώρα ακριβώς θα μιλήσει ο Ορέστης Ανδρεαδάκης για την Julianne Moore και την ταινία για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, θα σας το λέγαμε ώστε να μην πέσετε πάνω στις αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη ζωή του. Έστω όμως και περιμένοντας το κινηματογραφικό ένθετο του μαγκαζίνο με την παρουσίαση του «Still Alice», μπορεί να πάρετε κάποια ιδέα για μαγείρεμα ή για καινούργιο στέκι αφού ο Γιώργος Χρανιώτης θα αποκαλύψει το δικό του.

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 9

Οι πόλεις των συνόρων μας
Σάββατο, 11:45, ΝΕΡΙΤ Plus (επανάληψη στις 03:30)
Λόγω καταγωγής από το νησί, θα σας βάλω να δείτε το σημερινό επεισόδιο για τη Μυτιλήνη... για να μη χρειάζεται να τσακωνόμαστε ποια είναι η ομορφότερη νησιωτική πρωτεύουσα της Ελλάδας! (Αλήθεια, δεν θυμόμουν ότι ο ηθοποιός Λάκης Κομνηνός έχει ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία)

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 10

A Dog with a Blog
Κυριακή, 10:00, Disney Channel (μέσω OTE TV, Nova, HOL, Cyta)
Παλιά τα σκυλιά μιλούσαν με ανθρώπινη φωνή, οπότε αναπόφευκτα κάποτε θα αποκτούσαν και δικό τους blog – σύντομα εύχομαι και με ένα Apple Watch στο πόδι. Σήμερα ξεκινάει ο τρίτος κύκλος του συμπαθητικού sitcom, με πρωταγωνιστή τον σκύλο Stan, ο οποίος είναι σίγουρα πιο δραστήριος blogger από τη Λίτσα της κωμικής ελληνικής σειράς...

Σάββατο 14/3 & Κυριακή 15/3: Τι να δείτε (και τι να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 11

Μη χανόμαστε
Σάββατο, 23:00, E TV
«Καλεσμένοι-έκπληξη» διαβάζεις στο δελτίο Τύπου... Προσκαλώντας την Γκέλυ Μαυροπούλου, τη Νίκη Σερέτη και την Κατερίνα Τοπάζη, το μόνο που θα μας εκπλήξει θα είναι να δει κάποιος την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.