Ένας φανταστικός πρόεδρος μιλάει για πραγματικούς (υποψήφιους) προέδρους

Ο Kevin Spacey θα είναι ο αφηγητής μίας σειράς ντοκιμαντέρ του CNN για την καμπάνια έξι υποψηφίων για το χρίσμα του Αμερικανού προέδρου.

Ένας φανταστικός πρόεδρος μιλάει για πραγματικούς (υποψήφιους) προέδρους

Στο «House of Cards» είναι ο αδίστακτος πολιτικός που κανένας πολίτης δεν θα ήθελε να βρεθεί το τιμόνι της πατρίδας του – αν και στον τρίτο κύκλο που προβλήθηκε πρόσφατα συμβαίνει ακριβώς αυτό. Κι όμως, η σειρά του Netflix είναι χάρη σ’ αυτό τον αντι-ήρωα μία από τις πιο συζητημένες της εποχής μας. Με αφετηρία αυτή την επιτυχία και πάνω σε μία ενδιαφέρουσα αντίφαση που κρύβει ειρωνεία και μαύρο χιούμορ, ο Kevin Spacey θα είναι ο αφηγητής (και εκτελεστικός παραγωγός) μίας σειράς ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το CNN για το 2016. Στο «Race to the White House», ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα παρουσιάσει έξι καμπάνιες υποψηφίων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μέσα από υλικό αρχείου, συνεντεύξεις με ανθρώπους που «τρέχουν» τις καμπάνιες και δραματοποιημένες σκηνές. Ο προεκλογικός μαραθώνιος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι μία εξαντλητική διαδικασία τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά μ’ αυτό το ντοκιμαντέρ κάτι μας λέει ότι θα ενδιαφερθούμε κι εμείς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.