Ο Woody Allen κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο Amazon

Ο αγαπημένος μας Αμερικανός κινηματογραφιστής υπέγραψε συμφωνία με την ανερχόμενη streaming πλατφόρμα του Amazon για μία σειρά που θα προβληθεί το 2016.

Ο Woody Allen κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο Amazon

Λίγες ώρες μετά τη δίκαιη διπλή βράβευση του «Transparent» (καλύτερη σειρά στην κατηγορία «κωμωδία/μιούζικαλ» και α΄ αντρική ερμηνεία στην ίδια κατηγορία για τον Jeffrey Tambor), το Amazon, που φιλοξενεί τη σειρά στη streaming πλατφόρμα του, ανακοίνωσε ότι «έκλεισε» τον Woody Allen για να δημιουργήσει μία σειρά η οποία θα προβληθεί το 2016. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του γράφοντας κείμενα για τηλεοπτικά variety shows, ο αγέραστος κινηματογραφιστής δεν έχει παρουσιάσει ποτέ μία σειρά μυθοπλασίας. Αν και δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από το ότι ο Woody Allen θα γράψει το σενάριο και θα το σκηνοθετήσει, το project που ανακοίνωσε το Amazon είναι σίγουρο πως έχει αναστατώσει τις άλλες streaming πλατφόρμες, όπως το Netflix, το Hulu και το Crackle, που παράγουν πρωτότυπο περιεχόμενο μπαίνοντας δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Ο Allen πάντως «δεν ξέρει πώς μπλέχτηκε σ’ αυτό»: «Δεν έχω καμία ιδέα και δεν είμαι σίγουρος από πού να ξεκινήσω. Υποθέτω πως ο αντιπρόεδρος του Amazon Studios θα το μετανιώσει.»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.