Έτοιμοι για άλλο ένα… χρυσό ξενύχτι

Η 72η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/1 και θα μεταδοθεί ζωντανά προς το ξημέρωμα της Δευτέρας από τα Novacinema 1 & Novacinema 1 HD της Nova.

Έτοιμοι για άλλο ένα… χρυσό ξενύχτι

Την Κυριακή 11/1 το βράδι, οι προσκεκλημένοι της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ θα παραβρεθούν στην απονομή που οδηγεί στην τελική ευθεία για τα Όσκαρ, απολαμβάνοντας ένα party πνιγμένο στον αφρώδη οίνο – λέγαμε πως δεν θα ακούσουμε άλλο αστείο για τις καταχρήσεις που κάνουν οι χολιγουντιανοί αστέρες εκείνη τη βραδιά, αλλά στη συνέντευξη-teaser της Tina Fey και της Amy Poehler δεν το αποφύγαμε. Η 72η απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Beverly Hilton με οικοδέσποινες, δυστυχώς για τρίτη και τελευταία φορά, τις δύο καταπληκτικές κωμικούς της αμερικανικής τηλεόρασης, οι οποίες δεν σκοπεύουν να χαριστούν σε κανέναν – κι ας λένε ότι θα ανακυκλώσουν τα δικά τους αστεία κι εκείνα του Ricky Gervais: η Tina Fey δήλωσε μάλιστα ότι δεν θα τη γλιτώσει ούτε ο –κατηγορούμενος από πολλές γυναίκες για βιασμό– Bill Cosby. Η λίστα των αστέρων που θα απονείμουν τα βραβεία είναι εντυπωσιακή και περιλαμβάνει από τον Harrison Ford και τη Meryl Streep μέχρι τους δύο πρωταγωνιστές των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» Jamie Dornan και Dakota Johnson, αλλά και τον προηγούμενο παρουσιαστή της τελετής Ricky Gervais, από τον οποίο περιμένουμε να γίνει το ίδιο ενοχλητικός. Καφές, φωτοαντίγραφο των υποψηφιοτήτων και το hashtag #GoldenGlobes θα είναι τα απαραίτητα εφόδιά σας για το ξενύχτι.

Η μετάδοση της 72ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών ξεκινά στις 02:00 (Κυριακή 11/1 προς Δευτέρα 12/1) στα κανάλια Novacinema 1 & Novacinema 1 HD της Nova, με ένα ωριαίο pre-show και την τελετή στις 03:00. Δείτε τη συνέντευξη-teaser της Tina Fey και της Amy Poehler:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.