Οι εκλογές είναι τηλεοπτικές!

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουν μπει τα κανάλια, με έκτακτες εκπομπές και τους εκπροσώπους των κομμάτων σε rotation στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση.

Οι εκλογές είναι τηλεοπτικές!

Οπλιστείτε με υπομονή, κριτική σκέψη, χιούμορ και... λογαριασμό στο Twitter για την έντονη τηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου που έχει ξεκινήσει. Ο ALPHA έχει προγραμματίσει δύο πολιτικές εκπομπές, μία καθημερινά στις 11:00 με συντονιστές τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και τη Λώρα Ιωάννου, και μια δεύτερη κάθε Τετάρτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα με συντονιστές τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Νίκο Μάνεση και τη Σοφία Παπαϊωάννου. Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων διευρύνεται κατά μισή ώρα (από τις 12:00 ως τις 13:00), ενώ η «Αυτοψία» και οι «360º» γίνονται αμιγώς πολιτικές. Στο Action24, οι ενημερωτικές εκπομπές (που αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος) συνεχίζονται κανονικά (το απογευματινό «Briefing» με συντονιστή τον Γιώργο Λαμπράκο διευρύνεται κατά ένα τέταρτο), ενώ από τη Δευτέρα 12/1, καθημερινά στις 13:00, ο Γιάννης Πολίτης θα βρίσκεται «Στον παλμό των εκλογών». Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει την Κυριακή 11/1 μετά το «DWTS» η Κατερίνα Αντωνοπούλου, με τις εκλογές «Σε πρώτο πλάνο», το MEGA μετράει αντίστροφα την «Ώρα της κάλπης» κάθε Τετάρτη στις 23:40, ο ΣΚΑΪ έχει «Θέμα» τις καθημερινές μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 22:00 (αν και μέχρι στιγμής έχει προγραμματίσει το «ΣΚΑΪ θέμα» μέχρι την Παρασκευή 16/1), ενώ η ΝΕΡΙΤ έχει αποκτήσει μια δεύτερη πρωινή ενημερωτική εκπομπή στις 10:00 και, ως συνήθως, τροποποιεί την τελευταία στιγμή το πρόγραμμά της για να καλύψει τη δραστηριότητα μικρών και μεγάλων κομμάτων. Αν επιμένετε να παρακολουθείτε την προεκλογική αντιπαράθεση με τον τρόπο που διεξάγεται στην τηλεόρασή μας, καλά να περάσετε μέχρι τις 25/1!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.