Εσείς ποια συναυλία θυμάστε στο «Ρόδον»;

Ο ιστορικός συναυλιακός χώρος βιογραφείται την Παρασκευή 26/12 στην έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Τα στέκια» στη ΝΕΡΙΤ.

Εσείς ποια συναυλία θυμάστε στο «Ρόδον»;

Το πρώτο live που είδα στο «Ρόδον» ήταν των Inspiral Carpets κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 90. Στη συνέχεια, κάθε βδομάδα έδινα εκεί το ραντεβού με τους υπόλοιπους που διάβαζαν NME και Melody Maker, τη μία για τους Saint Etienne την άλλη για τους Charlatans. Ο συναυλιακός χώρος που μας «μεγάλωσε» μουσικά ήταν από τον Νοέμβριο του 1987 το βασικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για την indie φυλή της πόλης αλλά και τη rock, τη heavy metal και την ελληνική σκηνή. Το «Ρόδον» είναι το πρώτο «στέκι» που βιογραφείται στον δεύτερο κύκλο της νοσταλγικής σειράς ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη – εκείνος έχει γράψει το σενάριο και σκηνοθετεί το συγκεκριμένο επεισόδιο. Στα «Στέκια» που κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 26/12 στις 20:00 στη ΝΕΡΙΤ, θα δούμε πολλές γνώριμες φάτσες που δούλευαν ή σύχναζαν στο χώρο, αποσπάσματα από συναυλίες (μήπως κι από εκείνη την περίφημη συναυλία του Tricky;) κι όλη την ιστορία ενός θρυλικού χώρου που μας γαλούχησε μουσικά για να γίνει... σούπερ μάρκετ. Για τη ΝΕΡΙΤ που προγραμμάτισε την πιο ενδιαφέρουσα εκπομπή της τελευταία στιγμή (τη Δευτέρα ενημερωθήκαμε για την αλλαγή στο πρόγραμμα και την έναρξη του δεύτερου κύκλου), τα λόγια περιττεύουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.