Μια «Εθνική Ελλάδος» για να εμψυχώσει εμάς... και το MEGA!

Η καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13/1 και περιγράφει μια ιστορία καταξίωσης που εμπνέεται από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης.

Μια «Εθνική Ελλάδος» για να εμψυχώσει εμάς... και το MEGA!

Θα βοηθήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης το MEGA να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου της τηλεθέασης; Το σίγουρο πάντως είναι πως θα αυξήσει τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Curling... Με την «Εθνική Ελλάδος» ο Καπουτζίδης επιστρέφει στη μυθοπλασία αλλάζοντας ύφος απ' ό,τι διαφαίνεται από την επίσημη περιγραφή της σειράς. Όχι ότι δεν υπάρχουν τα συνήθη κωμικά στερεότυπα, όπως η Κύπρια Στάλλω (Μαριέλλα Σαββίδου) «που λίγη επαφή έχει με την πραγματικότητα... και ονειρεύεται να γίνει σταρ», η Φρόσω (Κωνσταντίνα Μιχαήλ), «η πιο ατάλαντη κομμώτρια της χώρας», και η Φοίβη (Κατερίνα Παπουτσάκη), «μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που έχει όμως βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα», αλλά και οι αντίπαλοί τους, ο Κυριάκος το λαμόγιο (Δημήτρης Τζουμάκης) και η πονηρή γυναίκα του η Ελίζα (Μίνα Αδαμάκη). Οι τρεις γυναίκες μαζί με τη βασική ηρωίδα τη Νίκη (Σμαράγδα Καρύδη) «θα ξεκινήσουν μία πορεία από το μηδέν μέχρι την επιτυχία, την ευτυχία, την καταξίωση, την ανάκτηση της χαμένης τους αξιοπρέπειας». Ο Καπουτζίδης σοβαρεύει και στο ρόλο που κρατά ο ίδιος (ο Χρήστος, ο προπονητής των τεσσάρων γυναικών «δεν φαίνεται να έχει ίχνος μεσογειακού ταμπεραμέντου») και στον τρόπο που προσεγγίζει αυτή την ιστορία καταξίωσης: «η “Εθνική Ελλάδος” είναι μια ιστορία που εμπνέεται από αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, μια ιστορία που βγαίνει μέσα από τις ελληνικές γειτονιές και μας θυμίζει όλα αυτά που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε». Μακάρι από την εμψύχωση να μη φτάσουμε στο μελόδραμα...

Η «Εθνική Ελλάδος» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13/1 στις 22:30 στο MEGA. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.