Πώς θα ήταν το «Downton Abbey» με τον George Clooney;

Ο σταρ του Χόλιγουντ γίνεται για... δέκα λεπτά ο πρωταγωνιστής του δημοφιλούς βρετανικού costume drama, για τις ανάγκες ενός ξεκαρδιστικού φιλανθρωπικού σκετς.

Πώς θα ήταν το «Downton Abbey» με τον George Clooney;

«Μα τι του βρίσκει;» αναρωτιέται ο λόρδος Grantham όταν βλέπει τον George Clooney, ή, αλλιώς, Μαρκήσιο του Χόλιγουντ George Ocean’s Gravity, να φιλάει τη γυναίκα του λαίδη Grantham. «Δεν με έχει αφήσει να τη φιλήσω έτσι από… Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν με έχει αφήσει να τη φιλήσω έτσι», συμπληρώνει ο λόρδος, ο οποίος με τη βοήθεια ενός αγγέλου (της Joanna Lumley από το «Absolutely Fabulous») παρακολουθεί τι θα συνέβαινε στο «Downton Abbey» αν δεν είχε ζήσει ποτέ. Αυτό το δεκάλεπτο κωμικό σκετς γυρίστηκε για τη φιλανθρωπική δράση «Text Santa» του ITV κι εδώ είναι τελικά που συμμετείχε ο George Clooney κι όχι στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του δημοφιλούς costume drama. Εκτός από τον Clooney και τη Lumley, guest εμφάνιση κάνει ο Jeremy Piven ως Harry Selfridge από τη βιογραφική σειρά «Mr. Selfridge» για τον ιδρυτή της αλυσίδας Selfridges, ο οποίος παραδίδει εσώρουχα στις κυρίες του πύργου – «η Isobel στο υπνοδωμάτιο με έναν καταστηματάρχη με μούσι;», αναρωτιέται εξοργισμένος ο λόρδος. Το σκετς έχει πανέξυπνες αυτοαναφορικές ατάκες: όταν ο λόρδος Grantham αποφασίζει να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ξεχάσει ότι έχει χάσει όλη την περιουσία του, η λαίδη Mary Crawley τον προειδοποιεί «Μπαμπά, μη! Ξέρεις τι παθαίνει όποιος παίρνει το αυτοκίνητο για βόλτα τα Χριστούγεννα». Έχει επίσης τη Maggie Smith να πέφτει λιπόθυμη από τον καναπέ όταν της κάνει κοπλιμέντο ο Clooney, τον Thomas Barrow να προσπαθεί να τον φιλήσει, το υπηρετικό προσωπικό να παίζει στριπ πόκερ και ένα selfie!

Δείτε το χριστουγεννιάτικο σκετς του «Downton Abbey» που γυρίστηκε για τη φιλανθρωπική δράση του ITV «Text Santa»:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.