Ο Robert De Niro θυμάται τον πατέρα του

Το «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.», το πρώτο από τα ντοκιμαντέρ του HBO που θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema, είναι το πορτρέτο ενός βασανισμένου καλλιτέχνη και πατέρα του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού. 

Ο Robert De Niro θυμάται τον πατέρα του

Ο πατέρας του Robert De Niro ήταν ένας πολύ καλός ζωγράφος. Αν και το ταλέντο του ξεχώρισε από νωρίς, στη συνέχεια δεν αναγνωρίστηκε όπως άλλοι σύγχρονοί του ζωγράφοι, ενώ οι ανασφάλειες και η ομοφυλοφιλία του (χώρισε με τη γυναίκα του όταν ο μικρός Robert ήταν δύο ετών) ήταν ζητήματα που τον ταλαιπώρησαν σε όλη του τη ζωή. Πάρα πολλά τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται αυτό το μόλις 40 λεπτών ντοκιμαντέρ του HBO, το πρώτο από τα ντοκιμαντέρ του αμερικανικού συνδρομητικού καναλιού που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema. Στο «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.» χωράνε, λοιπόν, μία αναδρομική έκθεση ενός παραγνωρισμένου ζωγράφου, το ψυχολογικό του πορτρέτο και οι αναμνήσεις του γιου του, που τυχαίνει να είναι ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς ηθοποιούς (εντάξει, θα κάνουμε πως δεν θυμόμαστε τους «Γονείς της Συμφοράς», αλλά τα δύο Όσκαρ του). Ίσως η διάρκεια δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν όλα αυτά επαρκώς, υπάρχει όμως σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ κάτι ενδιαφέρον τόσο για τους φιλότεχνους όσο και για το κοινό των celebrity εξομολογήσεων.

Το ντοκιμαντέρ «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.» μεταδίδεται την Παρασκευή 5/12 στις 17:15, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD της NOVA. Θα είναι επίσης διαθέσιμο σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"ΖΩΗ": Η μεταφυσική δραμεντί με τη Μαρία Καβογιάννη έρχεται στον ΑΝΤ1

Η σειρά που κυκλοφόρησε στο ΑΝΤ1+ το 2022 έρχεται στην ελέυθερη τηλεόραση τον Ιούνιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/05/2024

2 ταινίες που διερευνούν τους σύνθετους οικογενειακούς δεσμούς, απόψε στην TV

Βράδυ Πέμπτης (23/5) με δυο σύγχρονα οικογενειακά δράματα ελληνικού και γαλλικού σινεμά.

Το "Bridgerton" (ξανα)κατακτά το παγκόσμιο Netflix

Το βρετανικό ρομάντζο επέστρεψε στο Netflix με την πολυαναμενόμενη και απόλυτα ερωτική 3η σεζόν, σκαρφαλώνοντας με ευκολία στην κορυφή της πλατφόρμας.

Από τις Κάννες στη μικρή οθόνη: 5 σειρές που υπογράφουν βραβευμένοι σκηνοθέτες του σινεμά

Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής που ταυτίστηκαν με το Φεστιβάλ Καννών και άφησαν το στίγμα τους στη σύγχρονη τηλεόραση.

Οι backstage ιστορίες του "Maestro" στο "MEGA Stories"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται το σετ της επιτυχημένης ελληνικής σειράς και συνομιλεί με τους συντελεστές της, για το "MEGA Stories" της Τρίτης 21/5.

Το ANT1+ γιορτάζει το Φεστιβάλ Καννών με Λάνθιμο, Ξαβιέ Ντολάν, Ρούμπεν Έστλουντ και πολλά ακόμα

Βραβευμένα φιλμ μοναδικών δημιουργών του σήμερα έρχονται στην ειδική ενότητα του ελληνικού streamer.

Η δυναμική επιστροφή του "Maestro" με το ποιητικό "Mother"

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της 1ης σεζόν, η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA και το Νetflix.