2 νέες εκπομπές στον ΣΚΑΪ

Το ενημερωτικό «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή θα δίνει έμφαση στη συμμετοχή των τηλεθεατών μέσα από τα social media, ενώ ο Ευτύχης Μπλέτσας θα μαγειρεύει από τη Θεσσαλονίκη παρέα με γάτες, σκύλους και κιθάρες.

2 νέες εκπομπές στον ΣΚΑΪ

Θα γινόταν μία ενημερωτική εκπομπή χωρίς social media και μια μαγειρική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα χωρίς τραγούδι με κιθάρα; Όχι φυσικά! Το «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή θα ταίριαζε, λόγω τίτλου και πληθωρικής έκφρασης του δημοσιογράφου, σε μια άλλη ώρα (θα προβάλλεται από την Κυριακή 7/12 στις 11:00). Και καθώς βασικό μέρος της εκπομπής θα αποτελούν τα social media για την άμεση συμμετοχή των τηλεθεατών, ποιος, αλήθεια, έχει όρεξη να θυμώνει και να διαφωνεί με πολιτικούς την Κυριακή το πρωί; Όσο για την καινούργια εκπομπή μαγειρικής που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15/12 και θα προβάλλεται τις καθημερινές στις 14:30, θα έχει τη θετική διάθεση του παρουσιαστή του Ευτύχη Μπλέτσα, εφηβικά στιχάκια με κιθάρα, γατούλες στο παράθυρο και σκύλο στις βόλτες εκτός σπιτιού… Α, ναι, θα έχει και συνταγές που παντρεύουν το γρήγορο μοντέρνο φαγητό με την κουζίνα της μαμάς, προτάσεις για ισορροπημένη και οικονομική διατροφή, και αέρα Θεσσαλονίκης αφού από εκεί θα τραγουδά… συγνώμη, θα μαγειρεύει ο Μπλέτσας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"ΖΩΗ": Η μεταφυσική δραμεντί με τη Μαρία Καβογιάννη έρχεται στον ΑΝΤ1

Η σειρά που κυκλοφόρησε στο ΑΝΤ1+ το 2022 έρχεται στην ελέυθερη τηλεόραση τον Ιούνιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/05/2024

2 ταινίες που διερευνούν τους σύνθετους οικογενειακούς δεσμούς, απόψε στην TV

Βράδυ Πέμπτης (23/5) με δυο σύγχρονα οικογενειακά δράματα ελληνικού και γαλλικού σινεμά.

Το "Bridgerton" (ξανα)κατακτά το παγκόσμιο Netflix

Το βρετανικό ρομάντζο επέστρεψε στο Netflix με την πολυαναμενόμενη και απόλυτα ερωτική 3η σεζόν, σκαρφαλώνοντας με ευκολία στην κορυφή της πλατφόρμας.

Από τις Κάννες στη μικρή οθόνη: 5 σειρές που υπογράφουν βραβευμένοι σκηνοθέτες του σινεμά

Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής που ταυτίστηκαν με το Φεστιβάλ Καννών και άφησαν το στίγμα τους στη σύγχρονη τηλεόραση.

Οι backstage ιστορίες του "Maestro" στο "MEGA Stories"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται το σετ της επιτυχημένης ελληνικής σειράς και συνομιλεί με τους συντελεστές της, για το "MEGA Stories" της Τρίτης 21/5.

Το ANT1+ γιορτάζει το Φεστιβάλ Καννών με Λάνθιμο, Ξαβιέ Ντολάν, Ρούμπεν Έστλουντ και πολλά ακόμα

Βραβευμένα φιλμ μοναδικών δημιουργών του σήμερα έρχονται στην ειδική ενότητα του ελληνικού streamer.

Η δυναμική επιστροφή του "Maestro" με το ποιητικό "Mother"

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της 1ης σεζόν, η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA και το Νetflix.