Εξερευνώντας τον κόσμο σε high definition

Μια εντεκάδα χώρες αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel «Discovery Atlas» στον ΣΚΑΪ.

Εξερευνώντας τον κόσμο σε high definition

Η Αυστραλία, η Ινδία και μια εντεκάδα συνολικά χώρες αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel «Discovery Atlas». Σ’ αυτή την πολιτιστική, κοινωνική και φυσιολατρική εξερεύνηση, οι ιδιαιτερότητες κάθε χώρας αναδεικνύονται μέσα από την παρατήρηση της καθημερινότητας χαρακτηριστικών ντόπιων τύπων. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο της πρεμιέρας που επισκέπτεται την Αυστραλία, παρουσιάζονται ένας Αβορίγινας που αναζητά τις συνήθειες των προγόνων του, ένας κατασκευαστής περιφράξεων που εκτελεί μία απαιτητική εργασία κι ένας επαγγελματίας κολυμβητής. Ευτυχώς, τα επεισόδια προβάλλονται χωρίς μεταγλώττιση, ώστε να ακούσουμε την ξενάγηση από ονόματα όπως ο Russel Crowe (Αυστραλία), η Mira Nair (Ινδία), ο James Spader (Κίνα), η Isabella Rossellini (Ιταλία), η Candice Bergen (Γαλλία) και ο Andre Braugher (Νότια Αφρική).

Το ντοκιμαντέρ «Discovery Atlas» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2/8 στον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00. Δείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο για την Κίνα:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.