Αποκλειστικές συνεργασίες της Nova

Η συνεργασία της συνδρομητικής πλατφόρμας με την Disney και το HBO εξασφαλίζει τα επόμενα χρόνια για τα κινηματογραφικά κανάλια της ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ σε αποκλειστική προβολή.  

Αποκλειστικές συνεργασίες της Nova

Η Angelina Jolie ως μάγισσα, τα… καταζητούμενα Muppets και μια «Μαγική Ομπρέλα» που την κρατούν η Emma Thompson και ο Tom Hanks είναι λίγα απ’ όσα θα παρακολουθήσουμε στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova τους επόμενους μήνες, καθώς η συνδρομητική πλατφόρμα ανανέωσε την αποκλειστική συνεργασία της με την Disney. Έτσι, η Nova έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά και σε πρώτη προβολή τις νέες παραγωγές του 90χρονου κινηματογραφικού studio, της Marvel και της Pixar. Η κ. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, ανέφερε σχετικά: «Η ανανέωση της συνεργασίας με ένα τόσο σημαντικό studio που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, ενισχύει την υπόσχεση που συνεχώς δίνουμε στους συνδρομητές μας για το πιο συναρπαστικό και ποιοτικό περιεχόμενο. Οι κινηματογραφικές παραγωγές της Disney αποτελούν σφραγίδα επιτυχίας και καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα των καναλιών μας.» Μια δεύτερη συμφωνία, που φέρνει εξαιρετικό τηλεοπτικό προϊόν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, είναι η επέκταση της συμφωνίας με το HBO, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστική προβολή για τα επόμενα τρία χρόνια όλων των σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινιών του αμερικανικού συνδρομητικού δικτύου. Έτσι, για να μην αρκούμαστε μόνο στο «Game of Thrones», το «True Detective» ή το «The Leftovers» (που παρακολουθούμε τώρα) και το υποψήφιο για Primetime Emmy καλύτερης κωμικής σειράς «Silicon Valley» (που έρχεται το Σεπτέμβριο), θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε καταπληκτικά ντοκιμαντέρ και τηλεταινίες – αναζητήστε ως καλό δείγμα το ντοκιμαντέρ «Love Child» για τις συνέπειες του εθισμού στο gaming και την τηλεταινία «The Normal Heart», που έπιασε 16 υποψηφιότητες στα φετινά Primetime Emmys.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.