«Θρύλοι» στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο

Ο μεγαλοπαραγωγός Jerry Bruckheimer και ο νομπελίστας ακτιβιστής Desmond Tutu είναι δύο από τους φιλοξενούμενους στο φετινό 54ο πολύχρωμο τηλεοπτικό φεστιβάλ.

«Θρύλοι» στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο

Όταν βλέπεις στο ίδιο μέρος τον Jerry Bruckheimer, τον νομπελίστα Desmond Tutu, το καστ του «Τόλμη και Γοητεία» και τους Joel McHale και Gillian Jacobs από το «Community» (κι όταν επίσης είσαι σίγουρος ότι το χάμπουργκερ που έφαγες στο φαστφουντάδικο πριν τους δεις όλους αυτούς το πλήρωσες ακριβότερα απ' ό,τι στην ίδια αλυσίδα στην Αθήνα), τότε είσαι σίγουρα στο Μόντε Κάρλο. Το 54ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης σήκωσε αυλαία το Σάββατο 7/6, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να απονέμει στον παραγωγό των «CSI», του «Χωρίς ίχνος» και του «Cold Case» ένα τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στην τηλεόραση. Τώρα ξέρουμε, λοιπόν, τις τηλεοπτικές προτιμήσεις του πριγκιπάτου: σαπουνόπερες και procedurals. Και ο ακτιβιστής πρώην αρχιεπίσκοπος τι δουλειά έχει εδώ; Η αφορμή είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τίτλο «Children of the Light», το δεύτερο μιας σειράς βιογραφιών προσωπικοτήτων που έχουν βραβευτεί με Νόμπελ, σε παραγωγή της παγκόσμιας οργάνωσης PeaceJam. Ο Desmond Tutu θα βρίσκεται φυσικά στην πρεμιέρα της Κυριακής 8/6, ενώ θα πάρει μέρος στην έναρξη της καμπάνιας One Billion Acts of Peace. Ανάμεσα σε αυτό το ετερόκλητο πλήθος των καλεσμένων και των δημοσιογράφων, ο Laurent Puons, Διευθύνων Σύμβουλος του Φεστιβάλ, δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίσει τον μεγαλοπαραγωγό και τον νομπελίστα ακτιβιστή «θρύλους», τονίζοντας τη «δυναμική και εκλεκτική φύση του φεστιβάλ που το κάνει ένα ξεχωριστό γεγονός στο ημερολόγιο της βιομηχανίας του θεάματος». Σίγουρα ξεχωριστό όταν μπορείς να πάρεις αυτόγραφο από την Brooke του «Τόλμη και γοητεία» για τη μαμά σου!

Δείτε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Children of the Light» για τη ζωή του Desmond Tutu:

Children of the Light- Four Minute Opening from PeaceJam on Vimeo.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.