Το Roland Garros στην τελική ευθεία

Sharapova και Bouchard, καθώς και Gulbis και Djokovic είναι τα πρώτα ζευγάρια των ημιτελικών του κορυφαίου τουρνουά τένις, το οποίο μεταδίδεται από τη ΝΕΡΙΤ Sports και το Eurosport (μέσω OTE TV και NOVA).

Το Roland Garros στην τελική ευθεία

Δώδεκα χρόνια πριν, μια οκτάχρονη κοπελίτσα πλησίαζε τη Maria Sharapova στο Μαϊάμι για να φωτογραφηθεί μαζί της. Ήταν η Eugenie Bouchard, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρωσίδα τενίστρια στον πρώτο ημιτελικό του Roland Garros. Στους άντρες, το ζευγάρι του ενός ημιτελικού αποτελείται από τον Λετονό Ernests Gulbis και από τον Σέρβο Novak Djokovic, ενώ περιμένουμε από τους σημερινούς προημιτελικούς να βγουν και τα ζευγάρια των άλλων ημιτελικών, αντρών και γυναικών. Το σωματικά εξαντλητικό τουρνουά, ένα από τα τέσσερα του Grand Slam, μεταδίδεται απευθείας από το Παρίσι από τη ΝΕΡΙΤ Sports σε περιγραφή των Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Χρήστου Σαράντου και Μιχάλη Μανουηλίδη. Οι αγώνες του Roland Garros μεταδίδονται επίσης από τα κανάλια Eurosport, μέσω OTE TV και NOVA. Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό:

Τετάρτη 4/6

15.00-17.00 Προημιτελικός γυναικών
17.00­-20.00 Προημιτελικός αντρών

Πέμπτη 5/6

16.00­-18.00 Α΄ ημιτελικός γυναικών
18.00­-20.00 Β΄ ημιτελικός γυναικών

Παρασκευή 6/6

14.00­-17.00 Α΄ ημιτελικός αντρών
17.00­-20.00 Β΄ ημιτελικός αντρών

Σάββατο 7/6

16.00­-19.00 Τελικός γυναικών

Κυριακή 8/6

16.00­-21.00 Τελικός αντρών

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.