Πριγκιπική υποδοχή στην TV

Την περιμένω πώς και πώς την ετήσια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο. Μπορεί οι Χρυσές Νύμφες, τα βραβεία που απονέμονται στο τέλος του φεστιβάλ, να μην έχουν ακόμη τη δυναμική άλλων βραβείων, ωστόσο ολόκληρη η διοργάνωση είναι στραμμένη στις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της τηλεόρασης, χωρίς να παραβλέπει το γκλάμουρ.

Πριγκιπική υποδοχή στην TV

Την περιμένω πώς και πώς την ετήσια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο.

Πριγκιπική υποδοχή στην TV - εικόνα 1

Την περιμένω πώς και πώς την ετήσια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο. Πρώτα απ’ όλα, επειδή η τηλεόραση επιβάλλεται πια να έχει τα φεστιβάλ και τα βραβεία της. δεύτερον, επειδή αυτά­ είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να πραγματοποιούνται σε ηλιόλουστα θέρετρα της Μεσογείου, όπως το πριγκιπάτο των Μονεγάσκων, που μαζεύει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα από το Grand Prix και υποδέχεται μερικούς από τους πιο γνωστούς σταρ της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής τηλεόρασης. Μπορεί οι Χρυσές Νύμφες, τα βραβεία που απονέμονται στο τέλος του φεστιβάλ, να μην έχουν ακόμη τη δυναμική άλλων βραβείων, ωστόσο ολόκληρη η διοργάνωση είναι στραμμένη στις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της τηλεόρασης, χωρίς να παραβλέπει το γκλάμουρ. Φέτος, από τις 7 μέχρι τις 11/6, μαζί με τους μεγαλοπαραγωγούς και δημιουργούς σειρών Ντικ Γουλφ και Τζέρι Μπρουκχάιμερ (δεν υπάρχει procedural που να μη φέρει την υπογραφή τους) στις αίθουσες του Grimaldi Forum θα κυκλοφορούν η Ναστάζια Κίνσκι, ο Τεντ Ντάνσον, το καστ των «Ατίθασων νιάτων» και του «Τόλμη και γοητεία» (το ότι δεν λείπουν ποτέ ίσως κάτι σημαίνει για τις συνήθειες τηλεθέασης του παλατιού) μέχρι­ και ο αρχιεπίσκοπος Ντέσμοντ Τούτου, με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του «Children of the Light». Ενδιαφέροντα highlights η παρουσία των συντελεστών της δανέζικης και της ισραηλινής σειράς που μεταφέρθηκαν στην Αμερική ως «The Bridge» και «Hostages» αντίστοιχα, η παρουσίαση της καινούργιας σειράς μυστηρίου του Κρις-«The X-Files»-Κάρτερ «The After» και η γνωριμία με γαλλικές σειρές-φαινόμενο όπως το «Kaboul Kitchen» (φωτό). Εκτός όμως από τη διεθνή τηλεοπτική κινητικότητα, δεν θα λείψουν και καθιερωμένα ονόματα από το καστ του «Grey’s Anatomy», του «NCIS» και του «Chicago Fire» – πάντα με φόντο την ηλιόλουστη Μεσόγειο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.