Ο εμφύλιος πόλεμος των άστρων

Για πρώτη φορά δύο ομάδες από την ίδια πόλη, η Ρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/5 στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ και τα κανάλια Novasports.

Ο εμφύλιος πόλεμος των άστρων

Για πρώτη φορά δυο ομάδες από την ίδια πόλη, η Ρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, θα βρεθούν αντιμέτωπες στην υπέρτατη ποδοσφαιρική μονομαχία, τον τελικό του Champions League που θα γίνει το Σάββατο 24/5. Η βασίλισσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με μπροστάρη τον σολίστα Κριστιάνο Ρονάλντο και οι αναπάντεχοι πρωταθλητές «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε θα προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που δεν χάνεται… Salud!

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τη μετάδοση του αγώνα και τις εκπομπές που θα τον πλαισιώσουν στη ΝΕΡΙΤ:

Το Σάββατο 24 Μαΐου στις 21.45 η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό αγώνα ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας, τον οποίο θα περιγράψουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος, θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από το κανάλι ΝΕΡΙΤ HD.
Στις 20.15 και μέσα από την εκπομπή του Champions League, ο Ιωσήφ Νικολάου θα φιλοξενήσει στο στούντιο τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Στην pre-game εκπομπή θα παρακολουθήσουμε αφιερώματα σε όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και αφιερώματα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή post game στις 23:30 με ανάλυση των φάσεων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τη Λισσαβόνα.


Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τη μετάδοση του αγώνα και τις εκπομπές που θα τον πλαισιώσουν στα κανάλια Novasports:

Ο τελικός του Champions League θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 23 Μαΐου. Μέσα από την Web TV του novasports.gr, όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 23 Μαΐου τις συνεντεύξεις Τύπου αλλά και τις προπονήσεις των δύο φιναλίστ. Συγκεκριμένα στις 19:15 θα προβληθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει η προπόνηση των «ροχιμπλάνκος». Στις 20:45 θα μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, και στις 21:30 η προπόνηση των παικτών της «βασίλισσας».
Στις 22:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, το πρώτο μέρος της ειδικής εκπομπής «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης», που δημιούργησε και επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. Η εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Άγγελος Στυλιάδης, αποτελεί μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές των ομάδων που κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο, από το 1956 έως το 2013. Το πρώτο μέρος, θα περιλαμβάνει τους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από το 1956 έως το 1992, ενώ το δεύτερο μέρος της ειδικής εκπομπής, θα προβληθεί το Σάββατο 24/5, στις 18:30, στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, και θα είναι αφιερωμένο στους τελικούς του Champions League από το 1993 έως το 2013.
Στο κλίμα του μεγάλου αγώνα οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα μπουν από τις 20:00, με το Pre Game Show. Στην παρουσίαση θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και μαζί του θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Άκης Ζήκος, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τον τελικό. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Pre Game Show θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού και παλιού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, ο οποίος αναφέρεται στον μεγάλο αγώνα.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Μαΐου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και σε high definition στα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο απεσταλμένος των αθλητικών καναλιών της Nova, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και μαζί του στο σχολιασμό, θα είναι ο παλιός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντέμης Νικολαΐδης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.