Τι «μαγειρεύει» στη Βουλή ο Ferran Adria;

Δύο ντοκιμαντέρ στο κανάλι της Βουλής αποκαλύπτουν τα μυστικά της τέχνης αλλά και τα γενικότερα γαστρονομικά ενδιαφέροντα ενός από τους πιο δοξασμένους σεφ. 

Τι «μαγειρεύει» στη Βουλή ο Ferran Adria;

Δύο μέρες Ferran Adria στο κανάλι της Βουλής; Αυτό κι αν είναι ένα περίεργο double bill! Ο κορυφαίος Ισπανός σεφ-συνώνυμο της αβάν γκαρντ γαστρονομίας πρωταγωνιστεί σε δύο ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν την Πέμπτη 22/5 και την Παρασκευή 23/5 απ’ το κανάλι που όταν δεν υπάρχουν ολομέλειες είναι η καλύτερη εναλλακτική της ελεύθερης τηλεόρασης. Ας δούμε όμως τι «μαγειρεύει» ο πολυμήχανος και πολυβραβευμένος σεφ σε αυτά τα δύο ντοκιμαντέρ: στο «Peru Sabe», ο Adria εντυπωσιάζεται από το ενδιαφέρον των ντόπιων για τη γαστρονομία και με οδηγό τον Περουβιανό εστιάτορα Gaston Acurio ανακαλύπτει την εξέλιξη του φαγητού σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά στοιχεία της χώρας και το ρόλο μιας γευστικής κληρονομιάς ως μηχανισμού κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης – η κουζίνα αγαπιέται, γίνεται αντικείμενο σπουδής και, κυρίως, δίνει δουλειά σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Στο ντοκιμαντέρ «El Bulli: Cooking in Progress» έχουμε την –κυριολεκτικά ανεπανάληπτη!– ευκαιρία να δούμε τον άνθρωπο που άλλαξε τον τρόπο που τρώμε, να ερευνά, να δοκιμάζει, να συνθέτει και τελικά να χαρίζει έντονες και μοναδικές συγκινήσεις στο τριάστερο εστιατόριό του που έχει κλείσει αλλά και έχει μπει στη γαστρονομική ιστορία οριστικά – προετοιμαστείτε πάντως για μια διαδικασία εξαντλητική σαν επιστημονικό πείραμα!

Από το κανάλι της Βουλής, το «Peru Sabe» μεταδίδεται την Πέμπτη 22/5 στις 22:00 και το «El Bulli: Cooking in Progress» την Παρασκευή 23/5 στις 21:00. Δείτε τα τρέιλερ:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.