Final Four: Μεταδόσεις, εκπομπές και σχολιαστές

Από τη ΝΕΡΙΤ και τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδοθούν οι αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του κορυφαίου ευρωπαϊκού τίτλου στο μπάσκετ.

Final Four: Μεταδόσεις, εκπομπές και σχολιαστές

Μετά από πολλά χρόνια συνεχούς παρουσίας τους, οι ελληνικές ομάδες που μας είχαν καλομάθει σε ευρωπαϊκούς τίτλους, απουσιάζουν από το Final Four της Ευρωλίγκας. Παρόλα αυτά, ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, υπόσχονται ένα συναρπαστικό θέαμα για το κλείσιμο της φετινής διοργάνωσης στο Μιλάνο, την Παρασκευή 16/5 και την Κυριακή 18/5. Οι δύο ημιτελικοί, ο μικρός τελικός και ο τελικός θα μεταδοθούν (και σε high definition) από τη ΝΕΡΙΤ (που αποφάσιζε μέχρι τελευταία στιγμή πού θα τα δείξει) και από τα αθλητικά κανάλια της Nova. Οι λεπτομέρειες για τις μεταδόσεις των αγώνων και τις εκπομπές που θα τις πλαισιώνουν, έχουν ως εξής:

Το Final Four στη ΝΕΡΙΤ

Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά και σε πανελλαδική κάλυψη τους αγώνες του Fianl Four της Euroleague Basket, μέσα από τις συχνότητες του δεύτερου ψηφιακού της μπουκέτου, από το κανάλι ΝΕΡΙΤsports. Τις αναμετρήσεις θα περιγράψουν ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Στο σχολιασμό θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Νίκος Λινάρδος, ο Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Κώστας Φλεβαράκης. Τις pre- και post game ελπομπές θα παρουσιάσει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Γιώργος Λημνιάτης. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 16/5
18.00 Pre game
19.00 Α΄ ημιτελικός: ΤΣΣΚΑ Μ¨οσχας-Μακάμπι Τελ Αβίβ
21.00 Εκπομπή «Final Four Milan 2014»
22.00 B΄ ημιτελικός: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
24.00 Post game

Κυριακή 18/5
18.00 Μικρός τελικός
20.00 Εκπομπή «Final Four Milan 2014»
21.00 Τελικός
23.00 Post game

Οι αγώνες θα μεταδοθούν παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition) από τη ΝΕΡΙΤ HD, καθώς και από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης στο μπουκέτο που μοιράζεται εξ ημισείας με τη NOVA, στη θέση του σταθμού TV5. Επισημαίνεται ότι η κάλυψη του σήματος για τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ είναι πανελλαδική και δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών. Οι τηλεθεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πρέπει απλώς να επιλέξουν το κανάλι στο οποίο εκπέμπεται το σήμα του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου ανά περιοχή.

Το Final Four στη Nova

Ο τηλεοπτικός μαραθώνιος για τα κανάλια Novasports ξεκινάει την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 13:00, με την απευθείας μετάδοση των συνεντεύξεων Τύπου των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου, καθώς και την τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν. Την Παρασκευή 16 Μαΐου, πριν την έναρξη του Α΄ ημιτελικού ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μακάμπι Ελέκτρα, στην εκπομπή «Ώρα 6», οι δημοσιογράφοι-απεσταλμένοι των καναλιών Novasports στο Μιλάνο, Δημήτρης Καρύδας, Νίκος Παπαδογιάννης και Νικήτας Αυγουλής θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και των εκπομπών, θα σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στο Final Four δύο κορυφαίοι προπονητές μπάσκετ, ο Φώτης Κατσικάρης και ο Ηλίας Ζούρος. Πριν την έναρξη του Β΄ ημιτελικού Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», οι απεσταλμένοι των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρουσιάσουν το ρεπορτάζ από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων, καθώς και τα σχόλια από την πλευρά του πρώτου φιναλίστ. Στο τέλος της βραδιάς, στην ειδική εκπομπή «Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014», ο Γιώργος Συρίγος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα συνοψίσουν τις καθοριστικές στιγμές της ημέρας που ανέδειξαν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Το Σάββατο 17 Μαΐου στις 19:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την εκπομπή «Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014» με τους Γιώργο Συρίγο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου live από το studio, όπου μαζί με τους απεσταλμένους και εκλεκτούς καλεσμένους θα αναλύσουν το ζευγάρι του τελικού και θα παρουσιάσουν τις προβλέψεις τους. Τέλος, την Κυριακή 18 Μαΐου, η δράση ξεκινά με τον μικρό τελικό και τις ομάδες που θα λάβουν την 3η και 4η θέση.

Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η post και pre game εκπομπή «Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014» και στις 21:00 αρχίζει ο μεγάλος τελικός. Η αυλαία της φετινής σεζόν της Euroleague κλείνει με την απονομή του βαρύτιμου τρόπαιου και το σχολιασμό του αποτελέσματος από την εκπομπή «Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014», σε απευθείας σύνδεση με το «Mediolanum Forum Stadium».

Οι συνδρομητές Forthnet ή/και Nova έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκπομπές και τους αγώνες, και μέσω Web TV στο www.novasports.gr ή μέσω laptop, tablet ή smartphone με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο Internet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων και εκπομπών για το Final Four από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD έχει ως εξής:

Πέμπτη 15 Μαΐου
13.00 Συνεντεύξεις Τύπου & βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς (επανάληψη στις 18:30)

Παρασκευή 16 Μαΐου
18.00 Ώρα 6
19.00 Α΄ ημιτελικός: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μακάμπι Ελέκτρα
21.00 Ώρα των Πρωταθλητών
22.00 B΄ Ημιτελικός: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
23.50 Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014 – Post Game Show

Σάββατο 17 Μαΐου
19.00 Euroleague Final Four - Μιλάνο 2014

Κυριακή 18 Μαΐου
18.00 Μικρός τελικός
20.00 Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014 – Post & Pre Game Show
21.00 Τελικός
23.30 Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014 – Post Game Show

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.