«Mixology»: Κοκτέιλ κωμωδίας

Ένα καινούργιο sitcom που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μίας νύχτας σε ένα νεοϋορκέζικο μπαρ, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2/5 στο FOX Life.

«Mixology»: Κοκτέιλ κωμωδίας

Μπαίνουν πέντε εργένηδες και πέντε εργένισσες σε ένα μπαρ και… παίζουν σε ένα sitcom που δημιούργησαν οι σεναριογράφοι του πρώτου «Hangover» και του «Αλλάζουμε;». Το «Mixology» διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μίας νύχτας στο μπαρ «Mix» του Μανχάταν, όπου τα δέκα, άγνωστα μεταξύ τους άτομα συναντιούνται πίνοντας το ποτό τους και φλερτάροντας – κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται στη γνωριμία και τη σχέση που αναπτύσσουν δύο απ’ τους πρωταγωνιστές. Το κοκτέιλ των χαρακτήρων περιλαμβάνει έναν επιχειρηματία που βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ζωής του, έναν άντρα που τον παράτησε η μνηστή του και τους φίλους του, μία ανύπαντρη μητέρα, έναν γοητευτικότατο bartender και μία χαζοχαρούμενη σερβιτόρα. Αυτό το sitcom, που θυμίζει ένα ελαφρύ απογευματινό κοκτέιλ, ένα Pimm’s Cup, ας πούμε, δανείζεται το εύρημα του προκαθορισμένου χρόνου δράσης από το «24» και τη χαλαρή ατμόσφαιρα του «How I Met Your Mother» και του «Friends». Στους συντελεστές, συναντάμε το όνομα του Λάρι Τσαρλς («Borat», «Ο Δικτάτορας») στη σκηνοθεσία του πιλότου, και –από το σχετικά άγνωστο καστ– τον Αντάν Κάντο (θα υποδυθεί τον Sunspot στο «X-Men: Days of Future Past») και τη Βανέσα Λέντζις (η Sugar Motta του «Glee»).

Το «Mixology» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2/5 στις 21:00 στο FOX Life μέσω OTE TV, Nova και CYTA. Δείτε το τρέλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.