Αέρινη διακόσμηση και αυθεντική αύρα Ταϊλάνδης στα απολαυστικά εξωτικά πιάτα σε συνταγές του Ελληνο-ταϊλανδού executive chef Ben Provis. Δυνατό πετρόλ στους τοίχους, τα λευκά χαρτάκια των ευχών κρεμασμένα από το γλυπτό δέντρο του ταμάρινθου, υπέροχες μουσικές από τον αστείρευτο κόσμο του σινεμά. Ολόφρεσκα υλικά παντού, αρωματικές σούπες (εξαιρετική η ξινούτσικη και καυτερή τομ γιαμ κουνκ με γαρίδες), πολλές σαλάτες (ανάμεσα στις οποίες η εντυπωσιακή ναμ τοκ με λεπτές φετούλες μοσχαριού και λαχανικά της επιλογής σας), περίφημα κάρι με σωστή αναλογία κάψας και γλύκας από το γάλα καρύδας (πεντανόστιμο το μάσαμαν κάρι με μοσχάρι και μελιτζάνες), δικές τους γλυκοκαυτερές σαλτσούλες και υπέροχη χειροποίητη μαρμελάδα τσίλι πάνω στο παγωτό λέμονγκρας. Εντυπωσιακά τα signature cocktails, με ασιατικό άρωμα.