Soleto

Μια Ιαπωνία δίπλα στην Ιταλία

Το πολυτελές all day bar-restaurant στη Γλυφάδα παίζει με φινετσάτες γεύσεις που κινούνται ανάμεσα στην Ιταλική κουζίνα υψηλού επιπέδου και στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Kibo με αυθεντικό σούσι, συν ένα γενναιόδωρο και breakfast με πολύ καλές πρώτες ύλες.


Λαμπερό και μοντέρνο all day bar-restaurant που παίζει σε διπλό ταμπλό με σοφιστικέ γεύσεις όλη την ημέρα. Εξαιρετικό πρωινό με πληθώρα γλυκών και αλμυρών επιλογών και άριστες πρώτες ύλες από το κτήμα της ιδιοκτήτριας στις Σπέτσες. Ωραίος κόσμος, celebrities και χολιγουντιανός φωτισμός το βράδυ. Στο ιταλικό εστιατόριο «Soleto» θα απολαύσετε ένα εξαιρετικό μενού με την επιμέλεια του πολυβραβευμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, ενώ το γιαπωνέζικο «Kibo» ποντάρει στο αυθεντικό σούσι.
Ο ανανεωμένος του κατάλογος προσφέρει, ανάμεσα σε άλλα, τα new asian «Chef’s special rolls», όπως το salmon trilogy roll με καπνιστό και φρέσκο σολομό, μπρικ, τυρί κρέμα, αβοκάντο καλυμμένο με κρούστα τεμπούρας και σάλτσα kimchi και το spider roll με μαλακό κέλυφος καβουριού, γιαπωνέζικη μαγιονέζα, τσίλι, τυρί κρέμα και αγγούρι. Οι φανατικοί του σούσι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το special combo με 36 εκλεκτά κομμάτια σούσι, ανάμεσά τους yuzu roll με σολομό, νιγκίρι με χέλι, νιγκίρι με βασιλικό καβούρι, σασίμι με τόνο/σολομό και σασίμι με λαβράκι. Πλέον οι πόρτες ανάμεσα στο «Soleto» και στο «Kibo» δεν υπάρχουν και μπορείτε να απολαύσετε τη γιαπωνέζικη εμπειρία σας σε οποιαδήποτε γωνιά της πολυτελούς σάλας.

Ο χάρτης

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα

Τηλ. 2109680460

Site: http://www.soleto.gr

Facebook: https://www.facebook.com/soleto.gr/


Τα εστιατόρια / bars