afieroma

Η all day Αθήνα

από τον πρωινό καφέ ως το βραδινό κοκτέιλ

Διόσκουροι

Διόσκουροι

Το Ψυχικό ξαναβρήκε το στέκι του

Το ιστορικό ελληνικό εστιατόριο στο πιο κεντρικό σημείο του Νέου Ψυχικού, που «δίδαξε» το ποιοτικό all day στην Αθήνα, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, με μια ολοκαίνουργια προσέγγιση στην ελληνική κουζίνα από τον βραβευμένο σεφ Μιχάλη Ντουνέτα.

Lounge ατµόσφαιρα από το πρωί στο φωτεινό καφέ µε τη µεγάλη µπάρα και καφέδες, ποικιλία τσαγιών, πολλές σαλάτες και ιδιαίτερα σνακ. είναι συναρπαστική εκείνη η ποικιλία από σαντουιτσάκια µε όλες τις µεσογειακές γεύσεις: προσούτο, ανθότυρο, µελιτζάνα, ρόκα, λάδι βασιλικού... Στο ξεχωριστό εστιατόριο, αίσθηση κήπου µε το δέντρο που… φυτρώνει στο κέντρο, το πράσινο και τις πέργκολες. Το µενού που επιµελήθηκε ο Μιχάλης Ντουνέτας σολάρει διά χειρός του ταλαντούχου σεφ Δηµήτρη Γιώργη. Στήθος κοτόπουλου σε κρούστα ντοµάτας και προσούτο Ευρυτανίας µε παστίτσιο γλυκιάς κολοκύθας, κριθαρότο µε παντζάρι, σπιτικό σουτζουκάκι και αφρό τρούφας, φιλέτο σολοµού σε κρούστα αµυγδάλου.

Ο ιδιοκτήτης Στέλιος Θεολόγου φροντίζει προσωπικά για τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, η συνεχής παρουσία της οικογένειας δίνει οικεία αίσθηση και οι τιµές είναι άκρως φιλικές. Μουσική από dj Παρασκευή και Σάββατο, εξαιρετική wine list και signature coctails, οι τριαντάρηδες και οι fun του γκουρµέ dining µοιράζονται τους χώρους – και το Ψυχικό ξαναβρήκε το στέκι του.

TIP: Η προσωπική φροντίδα του Χρήστου και της Κατερίνας Θεολόγου και το ταλέντο του σεφ Δηµήτρη Γιώργη βάζουν και πάλι το ιστορικό εστιατόριο Διόσκουροι στην πρώτη γραµµή της ποιοτικής εστίασης.

Διόσκουροι Δημητρίου Βασιλείου 16, Ψυχικό , τηλ. 2106713997

Αφετηρία:
Προορισμός: