afieroma

Η all day Αθήνα

από τον πρωινό καφέ ως το βραδινό κοκτέιλ

Αγορά Select

Αγορά Select

All day μαγειρευτά

Με έναν εντυπωσιακό κατάλογο από 25 μαγειρευτά πιάτα που αλλάζουν καθημερινά, το γνωστό all day εστιατόριο γίνεται το τέλειο στέκι για καλομαγειρεμένο φαγητό, μεσημέρι και βράδυ.

Eκτός από τα σταθερά πιάτα του καταλόγου και ανάλογα με την εποχή και τα ωραία που βρίσκει ο σεφ στην αγορά, μια ολόκληρη σειρά από μαγειρευτά πιάτα που στηρίζονται σε προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών βρίσκει τη θέση στα τραπεζάκια της καταπράσινης αυλής και του κομψού εσωτερικού χώρου. Μπαίνοντας στο site, στα πιάτα ημέρας, μπορείς να προ-αποφασίσεις τι θα φας για μεσημεριανό, διαλέγοντας κάτι κλασικό της ελληνικής κουζίνας –μοσχαράκι στιφάδο, αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, φρέσκα ψαρικά, ζυμαρικά ή λαδερά (σπανακόρυζο, σουπιές λεμονάτες κ.λπ.)– και να συνοδεύσεις το πιάτο σου με κρασί στο ποτήρι από μια αξιόλογη λίστα του ελληνικού αμπελώνα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 το πρωί για καφέ και breakfast, ενώ στις 8 το βράδυ ο καφές δίνει τη θέση του στο δείπνο και το ποτό στο μεγάλο μπαρ της σάλας, μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

TIP: Πολύ καλή η σχέση ποιότητας-τιμής, αφού περίπου με € 22 απολαμβάνεις ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο, γλυκό και μισό μπουκάλι κρασί

Αγορά Select Χατζηγιάννη Μέξη 8 & Κ. Βεντήρη 9, Χίλτον , τηλ. 2107252252, 2107252242

Αφετηρία:
Προορισμός: