Lefkes on the Side

Οι «Λεύκες» απόκτησαν κρεατοφαγικό «αδερφάκι»


Aπό έκπληξη σε έκπληξη μας πηγαίνουν ο υπερδραστήριος Τάσος Ντούμας και η ομάδα του. Μετά τις «Λεύκες» στη Σαντορίνη έστησαν το πανέμορφο all day «Lefkes on the side», σε απόσταση αναπνοής από τις κοσμαγάπητες «Λεύκες» στο Γαλάτσι. Σχεδόν ζεν το περιβάλλον, με κάθετους κήπους, μεγάλα τραπέζια, άπλετο φως, ανοιχτή κουζίνα ντυμένη με μάρμαρο, τεράστια καλαμένια φωτιστικά...

Με λίγα λόγια, μια απροσδόκητη όαση ηρεμίας και κομψότητας στην πολύβουη Λεωφόρο Γαλατσίου. Στον κατάλογο, τώρα, οι premium ράτσες κρεατικών εισαγωγής –Hereford, Limousin, Black Angus– συνυπάρχουν με την ελληνική μοσχίδα από τον Λαγκαδά και οι μαρινάδες του executive chef του ομίλου Αντώνη Πεχλιβανάκη βάζουν την ιδιαίτερη σφραγίδα τους: χοιρινός λαιμός Λεωφ. Γαλατσίου 98, 2102934633, Lefkes On The Sideμαριναρισμένος σε καρπούς κακάο, αρνί σε τεκίλα και λάιμ, συκωτάκια πουλιών σε επτά ελληνικά βότανα.

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχουν brunch, χυμοί και smoothies, πεϊνιρλί και πίτσες στον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά και ριζότο, ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά τυριά και αλλαντικά αλλά κι ένα κρεοπωλείο όπου μπορείτε να αγοράσετε εκλεκτά κρεατικά, σπάνιες σάλτσες και συνοδευτικά για το σπίτι.

Λεωφ. Γαλατσίου 98, 2102934633

Ο χάρτης

Λεωφ. Γαλατσίου 98, Γαλάτσι

Τηλ. 2102934633

Site: www.lefkes.gr

Facebook: https://www.facebook.com/lefkesontheside/


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen