Κρητικός

Διαχρονικό success story


O «Κρητικός» βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κρεατοφαγίας επιπέδου και δικαίως, αφού για μισό αιώνα και βάλε σκλαβώνει τους μυημένους στο πραγματικά καλό ελληνικό κρέας. Το πιο εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι τα αδέρφια Δογιάκη, ο Νίκος και ο Σταύρος, δεν επαναπαύονται, αλλά χρόνο με το χρόνο ανεβάζουν επίπεδο εντάσσοντας στον κατάλογο ιδιαίτερες επιλογές.

Δίπλα λοιπόν στα μοναδικά νεφράκια στα κάρβουνα, στα διάσημα παϊδάκια και στο μπιφτέκι τους, βρίσκεις εκπληκτικά σιτεμένο rib eye, άψογα ψημένο T-bone, φοβερή βοδινή σταβλίσια, τέλειο σιδηρόδρομο στη σούβλα και –καινούργια άφιξη!– θεϊκό συκώτι μοσχαρίσιο τυλιγμένο σε μπόλια στα κάρβουνα. Για πολλούς θαυμαστές του «Κρητικού» τα ορεκτικά που έρχονται σε δίσκο είναι ιεροτελεστία αδιαπραγμάτευτη: η μαμαδίστικη σπανακόπιτα, η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, η σπιτική ρώσικη, η τυροκαυτερή, το σταμναγκάθι, τα ελαφροτηγανισμένα κολοκυθάκια. Στα συν τα καλά κρασιά δικής τους εμφιάλωσης από τα Μεσόγεια και τον Κιθαιρώνα, όπως και τα κόκκινα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τα οποία παλαιώνουν μόνοι τους σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια.

Αιόλου 49 (Παλλήνη), Κάντζα, 2106659061

Ο χάρτης

Αιόλου 49, Κάντζα (Παλλήνη)

Τηλ. 2106659061

Site:

Facebook:


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen