Άγιος Μερκούριος

Εξόρμηση για τέλεια παϊδάκια στην Πάρνηθα


Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση αυτή η κρεατοταβέρνα. Μας πηγαίνει πίσω, σε κυριακάτικες παρεΐστικες ή οικογενειακές εκδρομές μετά παϊδοκατανύξεων στα ορεινά της Αττικής – είτε τις έχουμε ζήσει οι ίδιοι είτε τις έχουμε δει σε ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες... Ε, λοιπόν, δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα.

Τοποθετημένη­ σε ύψωμα, με υπέροχη θέα στο δάσος της Βαρυμπόμπης και σε ολόκληρη την Αθήνα μέχρι και τον Αργοσαρωνικό, με σάλα απλή και ρουστίκ, η οποία τώρα το χειμώνα ζεσταίνεται­ από το τζάκι που καίει ακατάπαυστα, και με θεϊκά παϊδάκια, ζουμερά και ψιλοκομμένα, να κάνουν διαχρονικό­ σουξέ, η ταβέρνα βρίσκεται στην καρδιά των Αθηναίων που λατρεύουν το αυθεντικό και το γνήσιο.

Στα παραπάνω προσθέστε και μια τεράστια βοδινή σπαλομπριζόλα, παχιά και ζουμερή, μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος στη σχάρα που λιώνει στο στόμα, φρέσκες ψιλοκομμένες πατάτες, φιλεταρισμένη αρνάδα, κότσι στη γάστρα και φοβερό τυροπιτάρι με άφθονη­ γέμιση, αιθέρια τηγανισμένο. Σαλάτες με λαχανικά διαλεγμένα ένα προς ένα.

Η ομάδα στο σερβίρισμα ευγενέστατη, γοητευτική και αποτελεσματική. Το τέλος στο σερί της ποιότητας και της απόλαυσης σημαίνει μια βελούδινη πανακότα και γιαουρτάκι με μέλι και γλυκά του κουταλιού που σε αποζημιώνουν για κάθε χιλιόμετρο που θα κάνεις μέχρις εδώ.

Α΄ Φυλάκιο Πυροσβεστικής, Βαρυμπόμπη, 2108169617

Ο χάρτης

Α΄φυλάκιο Πυροσβεστικής, Βαρυμπόμπη

Τηλ. 2108169617

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/AgiosMerkourios/


Τα εστιατόρια

Carnicero - Meat & Delicatessen