Βραδιά με άρωμα Σαντορίνης στο «Κυρίμαι» 08/02/2018

Η Μάνη συναντά την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη σε μια βραδιά pairing ιδιαίτερων ελληνικών γεύσεων και σαντορινιών οίνων.

Το ιστορικό boutique ξενοδοχείο «Κυρίμαι» στον Γερολιμένα της Μάνης, στεγασμένο σε ένα συγκρότημα κτιρίων του 19ου αιώνα, ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στις εγκαταστάσεις και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αλλά και για τις ιδιαίτερες γεύσεις του εστιατορίου του που είναι φέτος υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το αθηνόραμα. Το μενού, που στηρίζεται στο επιτυχημένο πάντρεμα της παραδοσιακής μανιάτικης κουζίνας με τη μοντέρνα διατροφική αντίληψη, δημιουργεί η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου.

Με πυξίδα την αγάπη του για το κρασί, το βραβευμένο ξενοδοχείο φιλοξενεί το οινοποιείο Vassaltis της Σαντορίνης και τον οινοποιό Γιάννη Βαλαμπούς, για μια βραδιά pairing των μανιάτικων γεύσεων και των ιδιαίτερων κρασιών του κυκλαδιτικού νησιού (18/2). Αν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σας βρίσκει στη Μάνη, η συγκυρία είναι ιδανική.

Δείτε παρακάτω το ειδικά διαμορφωμένο μενού της βραδιάς:


Όστρακα, πράσινη ντομάτα, χόντρος και λευκός ταραμάς με Nassitis, 2016, Vassaltis.

Μπακαλιάρος, άγρια σπαράγγια, λουκάνικο Μάνης, περγαμόντο και αυγοτάραχο με Σαντορίνη, 2016, Vassaltis.

Σαλιγκάρια και κουνέλι Μπαρδουνιώτικο, ξυνόχοντρος και αρμπαρόριζα με Vassanos, 2015, Vassaltis.

Σιροπιαστές κουταλίδες, πικάντικη κρέμα μανούρι, σορμπέ κανέλας με PETillant NATurel, 2016, Vassaltis.


«Κυρίμαι», Γερολιμένας, Μάνη, 2733 054288, τιμή δείπνου: € 40 το άτομο