Το Oktoberfest επιστρέφει στo «Elatos Resort and Health Club» 29/09/2017

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Elatos Resort, διοργανώνει στις 13, 14 και 15 Οκτώβρη, το δικό του Oktoberfest, στηρίζοντας τις ελληνικές ζυθοποιίες.

Ποιος θα φανταζόταν, ότι το Oktoberfest, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στο Μόναχο, το 1810, θα αποτελούσε δύο αιώνες αργότερα, την δημοφιλέστερη γιορτή μπύρας παγκοσμίως. Και ενώ, η 184η διοργάνωση του Oktoberfest, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη στην Γερμανία μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, εσείς έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια εξελληνισμένη εκδοχή του.

Πρόκειται για την συνάντηση που έγινε συνήθεια! Λίγες ώρες έξω από την Αθήνα, κάτω από τα καταπράσινα έλατα του Παρνασσού, το Elatos Resort διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ένα θεματικό Σαββατοκύριακο, αφιερωμένο στην διάσημη γιορτή της μπύρας. Στις 13 με 15 Οκτώβρη, όσοι επιλέξετε για τη διαμονή σας το πολυτελές alpine resort, θα έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στην ατμόσφαιρα αυτής της γιορτής και να δοκιμάσετε μια σειρά από επιλεγμένες ελληνικές μπύρες και μεζέδες με άρωμα Ελλάδας.

Και αν τυχόν το παρακάνετε; Το ξενοδοχείο έχει προνοήσει και για αυτό, με οργανωμένες πεζοπορίες και χαλαρωτικά, ομαδικά μαθήματα yoga που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του τριημέρου.