Οδηγός Θεάτρου

Φίλτρα οδηγού Θεάτρου

Παραστάσεις
Πειραιάς

Αγαμέμνων 

Τραγωδία
Το πρώτο έργο της Ορέστειας αφηγείται την επιστροφή του Αγαμέμνονα στο Άργος μετά τον Τρωικό Πόλεμο. Η Κλυταιμνήστρα, με συνεργό τον Αίγισθο, θέλει να πάρει εκδίκηση από το σύζυγό της για τη θυσία της κόρης τους Ιφιγένειας στην Αυλίδα.

Βεάκειο

Από 5/9 Μέχρι 5/9
Αγαμέμνων

Άγρια Δύση 

Κωμωδία
Ένα... κρητικό γουέστερν: η οικογενειακή επιχείρηση στα Σφακιά ρημάζει λόγω της κρίσης και η σχέση της μάνας με τα δίδυμα παιδιά της δοκιμάζεται

Βεάκειο

Από 31/8 Μέχρι 31/8
Άγρια Δύση

Εκκλησιάζουσες 

Κωμωδία
Με έναν σχεδόν αποκλειστικά αντρικό θίασο και με μουσικές από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται η αριστοφανική κωμωδία που φέρνει τις γυναίκες στην εξουσία.

Βεάκειο

Από 2/9 Μέχρι 2/9
Εκκλησιάζουσες

Ηλέκτρα 

Τραγωδία
Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία του βασιλιά των Μυκηνών Αγαμέμνονα από τη γυναίκα του Κλυταιμνήστρα και τον εραστή της Αίγισθο, ο Ορέστης επιστρέφει κρυφά στο παλάτι με σκοπό να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του.

Βεάκειο

Από 8/9 Μέχρι 8/9
Ηλέκτρα

Θεσμοφοριάζουσες 

Κωμωδία
Η ανάγκη για πολιτική σταθερότητα διατυπωμένη από το στόμα των γυναικών σε μια παράσταση με σύγχρονη ματιά, πιστή ωστόσο στο αριστοφανικό πρωτότυπο.

Βεάκειο

Από 12/9 Μέχρι 12/9
Θεσμοφοριάζουσες

Μαντάμ Σουσού 

Κωμωδία
Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση επιστρέφει ανανεωμένη, με αλλαγές στο καστ, για να ζωντανέψει τις ιδιοτροπίες αλλά και τα όνειρα της πιο αγαπημένης μαντάμ του ελληνικού θεάτρου.

Βεάκειο

Από 3/9 Μέχρι 4/9
Μαντάμ Σουσού

Η Φόνισσα 

Μουσικοχορευτική
Ο νεοκλασικός χορός, το θέατρο και η παραδοσιακή μουσική σμίγουν σε αυτήν τη διασκευή του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Βεάκειο

Από 27/8 Μέχρι 27/8
Η Φόνισσα